Uhapšena dva narko-dilera,zaplenjeno 67 kilograma droge i pištolj (VIDEO)

BEOGRAD -Policija je u Beogradu uhapsila dva dva narko-dilera i zaplenila 67 kilograma droge, kao i pištolj sa prigušivačem, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ž. M. (28) i S. Z. (43) su uhapšeni sinoć prilikom pokušaja primopredaje 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane.

Tom prilikom zaplenjena je droga, ali i jedan pištolj sa prigušivačem, kao i velika količina municije.

Pištolj je imao izbrušene brojeve i imali su i silikonske maske.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da sve to govori da uhapšeni narko-dileri nisu samo trgovali drogom, već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, te da je pokrenuta istraga.

“Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici MUP-a nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mesta”, poručio je Vulin.

Uhapšeni se terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

Osumnjičeni su uhapšeni sinoć u Beogradu, nakon višemesečnog rada pripadnika Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, piše u saopštenju.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO