©Reuters
©Reuters

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Ko je to čekao GG iz Genta?

Vreme čitanja: 3min | pet. 27.11.20. | 07:53

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

MOLDE - ARSENAL (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:3

Iako je došao bez gomile bitnih igrača, Arsenal je skoro rutinski upisao tri boda. Norvežani su bili bolji u prvom poluvremenu i imali zicer, ali su stvari u drugom poluvremenu došle na svoje mesto.

Opširnije OVDE

SPARTA P. - SELTIK (tip 1, kvota 3,25) - rezultat 4:1

Dramu se sluti u grupi H gde su Lil i Milan favoriti, ali se Sparta ne predaje i večeras je opet rasturila Seltik i izbacila ga iz trke. Kao i u Glazgovu, Česi su opet deklasirali Kelte, a Juliš je ovoga puta postigao dva gola posle het-trika na Seltik parku.

Opširnije OVDE

LIBEREC - HOFENHAJM (tip 2, kvota 1,48) - rezultat 0:2

Odigrao je Hofenhajm u Češkoj za sebe, pobedio je Liberec i sebi obezbedio i matematički prolaz u narednu fazu takmičenja, ali je istovremeno i poslao Zvezdi pozivnicu da zajedno zaplešu ka evropskom proleću.

Opširnije OVDE

KLUŽ - ROMA (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 0:2

Bez kompletne štoperske linije i sa timom koji se može nazvati rezervnim, Roma je bez većih problema slavila u Rumuniji. U prvom poluvremenu snage su bile izjednačene, da bi Roma u drugom delu igre prelomila meč u svoju korist.

Opširnije OVDE

GRANADA - OMONIJA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Jedan od najiščekivanijih tipova dana širom Srbije, barem tako kažu podaci MOZZARTA. I nije bilo nimalo naivno, pošto su Kiprani izjednačili u 60. minutu. Na svu sreću, 13. minuta kasnije Albert Soro je postavio konačan rezultat.

RENDŽERS - BENFIKA (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 2:2

Jedan od naših današnjih predloga vama, koji pak nije prošao kao po loju. Naime, na pogodak gostiju se čekalo sve do 78. minut kada su smanjili na 2:1 sa bele tačke preko Tavernijea, da bi tri minuta kasnije Pici postavio konačan rezultat.

PRECRTANO

GENT - C. ZVEZDA (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 0:2

Ekipa Dejana Stankovića je večeras šokirala Belgijance golovima Njegoša Petrovića i Nemanje Milunovića u uvodnim fazama dva poluvremena, od čega je onaj mladog defanzivnog veziste iz prvog minuta utakmice bio za TV špice

Opširnije OVDE

AEK - ZORIJA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 0:3

AEK je večeras baš napravio glupost. Posle isključenja Šakova na početku drugog poluvremena sve je krenulo nizbrdo za Karerin tim i Ukrajinci su dali tri gola od koji je najlepši bio onaj koji je dao Kabajev snažnim udarcem sa 15 metara.

Opširnije OVDE

LIL - MILAN (tip 1, kvota 2,70) - rezultat 1:1

Rosoneri su bez bez povređenog vođe, Zlatana Ibrahimovića i sa timom čiji prosek godina je u jednom trenutku bio 22 uspeli da odole Lilu koji ih je razbio nedavno na San Siru.

Opširnije OVDE

CSKA - FAJENORD (tip X2&GG, kvota 1,62) - rezultat 0:0

Prazne puške u Moskvi koje su tako presudile i ovom našem tipu. Čak ni dupla šansa nam nije pomogla, pošto golova nije bilo. Na svu sreću, barem kvota nije visoka.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara