Читај ми!

Krivokapić saopštio sastav nove crnogorske vlade, Dritan Abazović potpredsednik

Mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, predstavio je konačan predlog za sastav buduće crnogorske vlade.

Krivokapić je saopštio da se opredelio za jednog potpredsednika i to Dritana Abazovića. On je saopštio i imena predloženih ministara:

Za ministra odbrane predložena je Olivera Injac, ministra unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, ministra spoljnih poslova Đorđe Radulović, ministra finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministra prosvete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, ministra zdravlja Jelena Borovinić Bojović, ministra ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministra kapitalnih investicija Mladen Bojanić, ministra javne uprave, digitalnog društva i medija Tamara Srzentić, ministra ekologije urbanizma i prostornog planiranja Ratko Mitrović ministra poljoprivede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović i za ministra pravde i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

"Vlada koja nije ni startovala, a najviše je kritikovana. Više se bavilo imenima nego vizijom budućnosti Crne Gore", rekao je Krivokapić.

Pozvao je sve da pomognu da se zajednički dođe do najboljeg rešenja jer je to, kako kaže, važno za sve građane Crne Gore. 

Krivokapić je istakao da će Skupština imati program i predlog sastava nove vlade, a sednica na kojoj će se poslanici o njoj izjasniti zakazana je za 2. decembar.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво