PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Vesti -

Pregled najvažnijih vesti za subotu 28. novembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

SKANDAL U CG: Ambasador Srbije Božović persona non grata! TRAŽE DA ODMAH NAPUSTI PODGORICU

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović proglašen je za personu non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru.

SRBIJA UZVRAĆA CRNOJ GORI RECIPROČNOM MEROM: Ambasador Tarzan Milošević persona non grata u našoj zemlji

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je večeras da je, povodom proglašenja ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića, postupilo je na recipročan način.

DRŽAVA ČINI SVE DA ANIKA (2) ODE NA LEČENJE Vučić upravo saopštio lepe vesti za devojčicu koja je ujedinila Srbiju POMAŽU I MAĐARI

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je nakon prikaza tenkova i oklopnih vozila u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu da država čini sve da pomogne odlazak na lečenje male Anike Manić (2) koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

VUČIĆ U NIŠU: Predsednik prisustvovao prikazu tenkova T-72MS i oklopnih vozila SLEDI DODATNO POVEĆANJE PLATA ZA VOJSKU (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao prikazu tenkova T-72MS u Nišu u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu.

foto: Tanjug Printscreen

SUBOTA CRNJA OD CRNOG PETKA: Korona odnela 61 život, najviše do sada, novozaraženih 7.041, na respiratorima 254

U poslednjih 24 sata u Srbiji na korona virus testirana su 18.592 građana, a čak 7.041 bio je pozitivan.

foto: Covid19.rs

IZVUČENI PRVI DOBITNICI NAGRADNE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Paraćinka Maja dobila STAN U BEOGRADU

Izvučeni su prvi dobitnici nagrada u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2020". Najvredniju nagradu, stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, dobila je Maja Florić iz Paraćina.

VLADIKA JOANIKIJE POBEDIO KORONU: Episkop negativan na testu, organizam stvorio imunitet! Lekari zadovoljni!

Vladika Joanikije pobedio je koronavirus, a testovi su pokazali da je negativan na njegovo prosustvo, saopštila je Eparhija budimljansko-nikšićka.

BUKTI KORONA U REGIONU: U Sloveniji za 24 časa potvrđen 1.591 nov slučaj zaraze, u Hrvatskoj 3.987 novoobolelih, a u BiH 1.279

U Sloveniji je u poslednja 24 sata potvrđen 1.591 nov slučaj korona virusa od testiranih 6.938, a preminule su 43 osobe.

NAJVEĆA POLICIJSKA AKCIJA: 45 ljudi uhapšeno, razbijen lanac za krijumčarenje droge iz Brazila u Evropu, zaplenjeni milioni evra

Preko 1.000 policajaca u šest različitih država, potpomognuti snagama Evropola, uhapsili su danas 45 osoba u najvećoj sprovedenoj akciji ikada protiv krijumčarenja droge iz Brazila u Evropu.

DRAMA U KANADI: Policija pucala na vozilo osumnjičenog za otmicu, poginuo dečak (1)! Veruje se da je kidnaper otac ubijenog deteta

U incidentu u kojem je policija otvorila vatru na kamionet muškarca osumnjičenog za otmicu smrtno je stradalo jednogodišnje dete.

UŽAS U BAČKOJ PALANCI: Izbola muža MAKAZAMA u leđa!

U porodičnoj kući u Kumanovskoj ulici u Bačkoj Palanci, 29-godišnja Azra K. makazama je ubola u leđa 31-godišnjeg supruga Srđana K.

PRVE FOTOGRAFIJE TEŠKE SAOBRAĆAJKE KOD ČAČKA: Prevrnuo se kamion sa živim krečom pa sleteo sa puta VOZAČ ZADOBIO JEZIVE POVREDE

Na magistralnom putu Čačak-Požega u mestu Međuvršje danas oko 12.45 dogodila se saobraćajna nesreća kad je vozač kamiona jagodinskih registarskih oznaka izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je udario u betonsku bankinu i prevrnuo se.

foto: RINA

NEVEROVATNO ŠTA JE OVAJ ČOVEK PREVOZIO: Policija kod Kraljeva zaplenila SREDSTVA ZA POTENCIJU vredna pola miliona evra (FOTO)

Zbog postojanja sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljena trgovina i falsifikovanje isprave pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu podneće krivičnu prijavu protiv neimenovanog tridesetosmogodišnjeg muškarca.

foto: Policijska uprava Kraljevo

KURIR U JUŽNOM BULEVARU, LOKALIZOVAN POŽAR: Gori magacin kineske radnje, vatrogasci zauzdali stihiju (KURIR TELEVIZIJA)

U centru Beograda, na uglu ulica Južni Bulevar i Maksima Gorkog, došlo je do velikog požara koji je zahvatio jedan magacin.

foto: Kurir TV

ISTORIJSKA BRUKA SRPSKE KOŠARKE: Verovali ili ne, Orlovi košem u poslednjoj sekundi izgubili od Švajcarske VIDEO

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske 92:90 u trećem kolu grupe E kvalifikacija za Evrobasket 2022.

foto: Fiba

JOŠ JEDNA LEPA VEST IZ SRPSKOG SPORTA! Staša Gejo osvojila još jednu medelju! Ministar Udovičić čestitao na velikom uspehu!

Veliki uspeh reprezentatike Srbije na Evropskom prvenstvu u sportskom penjanju u Moskvi.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! DRUŠTVENE MREŽE BRUJE: Ubijen jedan od radnika koji se slikao sa telom Maradone u kovčegu!

Društvene mreže preplavile su informacije da je jedan od radnika iz mrtvačnice koji su se slikali sa telom Maradone ubijen i bačen u kontejner.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja