Real je prodao pogrešnog Bejla, navijači grme da im ovakav ne treba!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 29.11.2020.
08:35
Izvor: Sportske.net

Koliko je samo novca bačeno...

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Edez Azar je povređen, opet, sedmi put od kako je stigo u Real Madrid leta 2019. godine!

Belgijanac je odigrao samo pola sata protiv Alavesa, a onda je opet morao da napusti teren i tako je postao ponovo glavna tema madridskih medija.

Verovali ili ne, Azar je od jula 2019. kada je postao član Reala, povređen bio 229 dana, i do sada nije uspeo da veže četiri utakmice u nizu, a da se ne povredi!

Ovo mu je već treća povreda ove sezone, a usput je bio još dve nedelje u autu zbog koronavirusa.

Očigledno je da Belgijanac nije u dobrom fizičkom stanju da može da izdrži žestok ritam, a ne sme se zaboraviti da je za to i sam kriv, jer tokom leta dozvoli da dobije višak kilograma i redovno dođe nespreman na start sezone.

baner

Sve ovo dodatno pokazuje da je Real napravio ogromnu grešku kada ga je doveo za 160 miliona evra, samo godinu dana pre isteka ugovora sa Čelsijem!

Da, iako je bilo priče da ga je Real platio 120, ipak se ispostavilo da je 160, kada je njegov matični klub iz Belgije objavio podatak koliko je novca dobio kao procenat i tako "razotkrio" puno obeštećenje.

Navijači i mediji pišu da je Real prodao Gereta Bejla, ali da u ekipi i dalje ima još jednog, možda i goreg. Mnogi smatraju da Madriđani treba da pronađu način da ga se reše i da umesto njega dovedu Kilijana Mbapea, ali i da već u svojim redovima imaju Vinisijusa i Rodriga kojima je potreban kontinuitet. No, jasno je da ga se Real neće tek tako odreći, Zidan će biti u velikom problemu da mu pronađe pravu formu ako ovako nastavi da se povređuje.

baner

Azar do sada nije uradio ništa, a kako i da uspe kada ne može da uhvati mesec dana bez povrede i da uđe u ritam.

U ponedeljak će biti poznata ozbiljnost povrede, verovatno je u pitanju mišić, i neće biti spreman za gostovanje Šahtjoru u utorak, što bi mogla da bude odlučujuća utakmica za Madriđane za plasman u osminu finala.

Podsetimo, Šahtjor je pobedio Real u Madridu rezultatom 3:2, a sada ga dočekuje u utorak od 18.55.

U La Ligi, Real ima već tri poraza, samo pet pobeda na 10 utakmica, Atletiko ima šest bodova više i meč manje, deluje da je titula daleko...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Janker
Monday, 30.11.2020
15:58

Stani, šalite li se ovo malo? Odigrano 11 kola, bježi im rival 6 bodova i vi kažete titula je daleko za Real?! AHAHAHAHAHA

avatar
Mirjevac
Monday, 30.11.2020
03:22

Ma sta ima veze, real ga je platio 160 miliona i ako ga je platio, real je bogat klub i ima pare, bar tako kazu njegovi simpatizeri! Azar je ispusena lula, on se istrosio u Celsi u premijer ligi se igra ostar brz i tvrd fudba, tamo se Azar istrosio i sad nemoze da pruzi ono sto se od njega ocekuje, to su trebali u realu da znaju! Bejl je za Azara bio marka, mislim sada kad je Azar u ovom stanju, ali neznalici Zidanu se nije moglo dokaze da je bejl bolji i eto dokle je doslo, da real gubi od drugo razrednih klubova i to kucii! Zidan je los trener, da nije Perez dovodio naj bolje i naj skuplje igrace i da nije Perez potplacivao sudije i Var, Zidan nebi nista osvojio! Evo to se vidi, kad sudije i Var ne igraju za real onn gubi, eventualno nereseno! Zato kazem da real mora da trazzi boljeg trenera!

avatar
jv
Sunday, 29.11.2020
14:44

Daš 160 za Azara, a Ronaldu koji te nosi ne daš platu i prodaš (pokloniš) ga. Bravo!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 29.11.2020
14:03

Kada su trosili najmanje , bili su najjaci , sada svaki novi igrac zeton ...

avatar
LFC*19
Monday, 30.11.2020
12:02

Davno je jedan novinar marke optuzio Real i sve velike timove koji daju preveliki novac za plate igracima i za transfere koji realno nemaju i kad je vrsio analizu odakle dolazi novac dosao je do zakljucka. Taj "sporni tekst" nazvao je "Velikani jednu sezonu igraju za navijace a jednu za sebe". Sto je pod tim mislio jasno je obrazlozio u tekstu, a po srijedi je bila kladionica!

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 29.11.2020
13:53

Nikad nije bio top klasa, imao je u suštini možda 2-3 sezone na nivou u celsiju.... i tamo je kuburio sa formom. Neshvatljivo da dodjes u klub gde je najveći mogući pritisak i dozvolis da se dva leta uzastopno ugojis. Real treba da nađje način da ga se resi... odlobodi mesto za halanda i Mbapea. Pored toga real treba u potpunosti da rekonstruiše vezni red. Malo trčanja i presinga. Sigurni samo Casemiro i Valverde... okrenuti se Kamavingu, Auaru.... možda Alabi zbog polivalentnosti. I naravno dovesti stopera. Onim sto su uštedeli u poslednja 2 roka, igračima koje treba da prodaju novca će biti.

avatar
NIKE
Sunday, 29.11.2020
12:38

Za 160 milki Chelsea kupio Zijeha, Vernera i Pulišića.. cijeli napad.. svi su trenutno mlađi i korisniji od Azara.. iako je on postao legenda kluba sa Bridža, mozda se vrati da završi karijeru jednog dana po isteku ugovora sa Realom.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 03.12.2020
17:55

Zijeh, werner, pulidic nijedan nije igrač za real... u tome je razlika. Azar nije ono sto treba, guši razvoj mladih igrača a ne doprinosi. Ipak je on igrač u najboljim godinama, period adaptacije za vrhunskog fudbalera ne postoji ili je minimalan. Mislim da nije dorastao pritisku i da igrom nije ono sto realu treba. Ipak on nije gol igrač, nije neko od koga treba drhtati, Benz je prva violina, nije rasterecen. To je glavni problem