Najnovije vesti
Zabava
Goca Božinovska o budućoj snaji Bojani Rodić: Kuva, sprema, čisti, jako je vredna, obožavam je

Goca Božinovska o budućoj snaji Bojani Rodić: Kuva, sprema, čisti, jako je vredna, obožavam je

Mirko Šijan nedavno je potvrdio da će se oženiti sa svojom izabranicom Bojanom Rodić a najsrećnija zbog njegove ovakve odluke je njegova majka Goca Božinovska koja o budućoj snaji ima samo reči hvale.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Goca Božinovska printskrin Detoxic Foto: TOXIC TV / Promo
Goca Božinovska printskrin Detoxic

-Bojana je vrhunska domaćica. Pošto dosta vremena provodim kod bolesne majke, kada dođem kući u Beograd bude mi neprijatno koliko je sve čisto i sređeno, moja Bojana sve to odradi. Ja kako dođem kažem joj: „Boki, slobodna si“. Nemam reči, koliko je vaspitana, vredna, sposobna, ma dosta me podseća na mene kada sam bila mlada - rekla je Goca u „DeToxic“ emisiji koja se emituje na najgledanijoj regionalnoj muzičkoj televiziji „Toxic“ svakim radnim danom su 12, 17, 20 i 00 časova.

Šta je još Goca pričala pogledajte ovde

Osim ove emisije, na Toxic TV kanalu možete među prvima pogledati premijere pesama i spotova, kao i snimke iza kamera, a u narednom periodu i nove emisije u produkciji Toxic-a. Toxic TV pratite putem MTS IPTV platforme na poziciji 115, Supernove, Radius Vektora i Kopernikusa na poziciji 21, kao i Arena Cloud aplikacije koja je besplatno dostupna za android i iPhone uređaje na Google Play i AppStore servisima.

Foto: Promo / Promo