PREKO SAJTA SVE SA TEZGE: Beograđanima JKP "Gradske pijace" dostavljaju robu sa prestoničkih tržnica

J. D.

05. 12. 2020. u 16:30

JKP "Gradske pijace" su od aprila na svom zvaničnom sajtu postavile spisak sa kontaktima poljoprivrednih proizvođača koji svoje proizvode isporučuju na kućnu adresu.

ПРЕКО САЈТА СВЕ СА ТЕЗГЕ: Београђанима ЈКП Градске пијаце достављају робу са престоничких тржница

Foto: V. N.

Spisak se ažurira svakodnevno, a svi oni koji zbog trenutne epidemiološke situacije nisu u mogućnosti da posete neku od gradskih tržnica od omiljenog prodavca mogu naručiti proizvode na kućnu adresu. U ponudi su sve pijace koje se nalaze u sklopu ovog gradskog preduzeća, a pored imena svakog proizvođača naznačeno je na kojoj pijaci prodaje i šta tačno nudi kupcima, ali bez istaknutih cena.

Dostava se ne naplaćuje ako se roba isporučuje u neposrednoj blizini pijace, besplatna je i kada se naručeni iznos skuplji od 1.000 dinara, dok se naplaćuje u slučajevima kada prodavci moraju da dođu sa jednog kraja grada na drugi. U ponudi je sve od sezonskog voća i povrća, do jaja, kajmaka, sira, domaćih sokova meda i lekovitih čajeva. Pojedina gazdinstva isporučuju samo voće, koje je najtraženije ovih dana.

- Naručuju uglavnom stalne mušterije, koje trenutno ne mogu da dođu do pijace i pazare ono što im je potrebno - priča, za "Novosti", Branko S. sa pijace Skadarlija. - Ovih dana i na tezgama ali i za dostavu najviše su se kupovali limun, narandže i grejp, mada su me kupci molili i da im dostavim koji čen belog luka uz narudžbinu.

CENE

LIMUN 150 - 250

JABUKA 80 - 180

MANDARINA 120 - 180

POMORANDžA 120 - 200

BANANA 120 – 150

Spisak je napravljen prema azbučnom redu pijaca koje su u sastavu JKP "Gradske pijace", a baza dostupnih podataka će se svakodnevno ažurirati u zavisnosti od dostupnosti proizvoda prodavca. Pijace koje se nalaze u sklopu ovog preduzeća tokom vikenda radiće skraćeno do 15 časova, a radnim danima do 17 časova.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina