Региони

У Србији преминула 52 ковид пацијента, на југу Србије 13

Југмедиа пре 1 сата
Према подацима Клиничког центра у Нишу, на југу Србије у овом тренутку се у ковид болницама налази 617 пацијената, код 432 је потврђено присутво корона вируса, а у последња 24 сата умрло је укупно 13 људи. У Цовид објектима… »

Случај о којем прича цело Врање: И поред свих напора лекара, пацијент преминуо у ковид амбуланти ево шта се догодило

Курир пре 1 сата
Према незваничним сазнањима Курира, реч је о онколошком пацијенту са метастазама на плућима. Примљен је у јако лошем стању у пратњи сина и колицима је уведен у ковид амбуланту. ВРАЊЕ - Врањанац (66) преминуо је јутрос… »

У Златиборском округу још 246 новозаражених

Зоом УЕ пре 4 сати
УЖИЦЕ-Од претходног извештаја до данас ЦОВИД-19 је потврђен код 246 лица у Златиборском округу : Ужице 80, Бајина Башта 33, Ариље 29, Пријепоље 26, Пожега 25, Прибој 23, НоваВарош 12, Чајетина 11, Косјерић 4 и Сјеница… »

Краљево: Од 617 тестираних узорака позитивно 238

Санџак хабер пре 39 минута
КРАЉЕВО – Према подацима Штаба за ванредне ситуације Краљево, у том граду је за последња 24 сата тестирано 617 узорака ,од којих је 238 позитивно на вирус корона. Од почетка епидемије до данас, на територији тог града… »

У Новом Пазару још 23 позитивна, на лечењу 127 пацијената

Санџак хабер пре 7 сати
НОВИ ПАЗАР – Према подацима Завода за јавно здравље Нови Пазар, 20 лица из тог града и три из Рашке заражено је вирусом корона у последња 24 сата. Шест пацијената из Рашке, девет из Новог Пазара и по један из Ивањице и… »

Кривична пријава против седамнаестогодишњака који је бацио бомбу на кућу

Југмедиа пре 3 сата
Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, поднеће кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из овог града због а сумње да је извршио кривична дела изазивање… »

Корона не попушта – заражено још 390 Крагујевчана

Ритам града Кг пре 8 сати
До уторка у 20 сати у Шумадији је укупно, ПЦР методом и антигенски, тестирана 941 особа, од којих је на Ковид19 позитивно 538 или 57,17 процената. У ковид лабораторији „Крагуј“ Института за јавно здравље Крагујевац ПЦР… »

ИБМ постао први корисник дата центра у Крагујевцу

Глас Шумадије пре 1 сата
Компанија ИБМ је постала први комерцијални корисник Државног дата центра у Крагујевцу. Из Канцеларије за информационе технологије и електронску управу је наведено да је са компанијом ИБМ потписан уговор о смештању опреме те… »

Град субвенционише трошкове обданишта за 2 500 деце!

У центар пре 10 сати
Признавање права на накнаду дела трошкова боравка деце у установама чији је оснивач друго правно или физичко лице у радној 2020/21. години, Градско веће града Крагујевца Закључком о изменама и допунама је са 2300 повећало… »

Пожар у прибојском насељу Читлук, запалила се кућа у којој живи пет породица

Глас Западне Србије пре 3 сата
Прибој - У прибојском насељу Читлук, у улици Николе Тесле јутрос око 06 часова и 30 минута, избио је пожар у приватној кући у којој живи пет породица, сазнаје агенција РИНА. "Ватрена стихија захватила је кровну конструкцију… »

Региони, најновије вести »