Региони

„Купачи кедера победници са 4,7 КГ штуке: Одржан Меморијални турнир Мишо и Пућо

Вечерње новости пре 39 минута
МЕМОРИЈАЛНИ турнир "Мишо и Пућо" по традицији одржан је у селу Крајшник, у општини Сечањ, код Зрењанина, а домаћини и сјајни организатори, били су пецароши из Удружења спортских риболоваца "Амур". На турниру је… »

Реновира се школа у грачаници: Председник општине обишао радове у установи Миладин Митић

Вечерње новости пре 1 сат
ПРЕДСЕДНИК општине Грачаница Срђан Поповић обишао је данас радове на реновирању и адаптацији основне школе „Миладин Митић“ у Лапљем Селу. Прва од три фазе је завршена а директор школе каже да је ово најквалитетније… »

Новости сазнају: Затвара се обданиште у Александровцу, корона ушла у дечији вртић

Вечерње новости пре 1 сат
ДЕЧИЈА установа “Наша радост” у Александровцу од сутра неће радити, јер је једна радница запослена у кухињи позитивна на КОВИД-19, сазнају “Новости”. На препоруку Завода за јавно здравље Крушевац, донета је одлука да… »

Помоћ државе и општине: За запошљавање у Петровцу на Млави 3,9 милиона

Вечерње новости пре 3 сата
У ОКВИРУ Локалног акционог плана за запошљавање за 2020. годину, општина Петровац на Млави издвојила је из буџета два милиона динара, а Национална служба запошљавања још 1,9 милиона. Укупном сумом од 3,9 милиона у овој… »

Важно обавештење за суботичане: Велики део града биће без гаса, ево и када

Вечерње новости пре 3 сата
ЗБОГ квара на гасоводу потрошачи у Суботици, на Келебији и Палићу неће имати гас у четвртак, 29. октобра, у периоду од 9 до 21 час, саопштило је ЈКП „Суботицагас". Испорука природног гаса за територију Града Суботице… »

Тиодоровић: Новозаражени махом млади, скок у следећих 10 дана

Топ пресс пре 6 сати
Епидемиолог и члан Кризног штаба Бранислав Тиодоровић изјавио је да већину новооболелих од коронавируса у Србији чине млади од 20 до 40 година старости, који болест подносе добро, али да они представљају ризик за све старије… »

Епидемиолошка ситуација у Чачку: У болницу примљена још 3 пацијента

Вечерње новости пре 10 сати
У ОПШТОЈ болници у Чачкув хоспитализовано је 13 пацијената који имају симптоме ковид инфекције. У протекла 24 часа (пресек од понедељка у подне) на ковид одељење примљено је три пацијента, а један пацијент пребачен је на… »

Чачанска лепотица сада стиже и на кућну адресу: Почело вађење садног материјала у Инстититу за воћарство у Чачку

РИНА пре 12 сати
Чачак – Надалеко је чувен расаднички материјал који се под будним оком стручњака производи у Институту за воћарство у Чачку. Последњих дана октобра почело се са вађањем садница, а оно што је новитет ове године је… »

У Нишу постављен први јавни пуњач за електричне аутомобиле

Југмедиа пре 7 сати
На паркингу „Горан Остојић“ код Дома здравља у Нишу постављен је први јавни пуњач средње снаге са две конекције за аутомобиле на електрични погон. градоначелница Ниша Драгана Сотировски каже да је постављање… »

У Златиборском округу 19 корисника добило подстицајна средства за развој пољопривредних газдинстава

Глас Западне Србије пре 8 сати
Чајетина - Фондација Ана и Владе Дивац, општина Чајетина и Привредно друштво „Златиборски еко аграр“ издвојили су 4.000.000 динара у оквиру конкурса за подстицајна средства за развој производње и прераде хране у општини… »

Региони, најновије вести »