Региони

Министарка Михајловић састала се са председницима општина и градова кроз које пролази Моравски коридор

Глас Западне Србије пре 4 сата
Заједно са потпредседницом Владе Републике Србије и министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зораном Михајловић одржан је састанак поводом почетка изградње Моравског коридора. Састанку су… »

Костић о нацрту буџета за 2020: Опрезно са парама, трошићемо само зарађено

ОК радио пре 8 сати
Чланови Градског већа усвојили су на 192. седници Нацрт Одлуке о буџету Града Врања за 2020. годину којом се буџет за наредну годину пројектује у износу од 2,7 милијарде динара. Бојан Костић, градски већник за финансије… »

Сремска Митровица: Ухапшен због дроге

РТВ пре 7 сати
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици ухапсили су Љ. М. (35), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних… »

Завршена производња Фијата 500л за ову годину

Прессек пре 9 сати
У фабрици Фијат Крајслер аутомобили (ФЦА) Србија завршена је производња „500Л” за ову годину и биће настављена 15. јануара 2020. године. Како се наводи, тада ће се радници врати на своја радна места. Председник… »

Пензионери немају разлога за страх: Иако поште штрајкују пензије ће бити исплаћене на време

РИНА пре 3 сата
Иако део радника ЈП “Поште Србије” штрајкују, пензије ће бити испалаћене на време, наводи се у званичном саопштењу овог предузећа. Исплата пензија на шалтерима обавља се неометано у 1,446 пошта широм Србије, а… »

Јанковићева: Велики број грађана не остварује своја права

РТВ пре 8 сати
БЕОГРАД - Повереница за заштиту равноправности Бранкица Јанковић поручила је да је Међународни дан људских права прилика да се укаже на велики број грађана који не остварују своја права, као и на целе групе које живе у… »

Мигранти нападнути и опљачкани на железничкој прузи код Бујановца

Бујановачке пре 10 сати
Бујановац, 10. децембар 2019. – Група миграната, која се кретала железничком пругом од Прешева ка Бујановцу, нападнута је и опљачкана у атару села Осларе код Бујановца, потврђено је Бујановачким у Полицијској управи… »

Хаварија на топлани "Криви вир", шири центар Ниша без грејања

Јужне вести пре 12 сати
Од синоћ су радијатори хладни онима који се греју преко топлане "Криви вир", а у Градској топлани кажу да се поправља хаварија због које је шири центар Ниша без грејања и да очекују да ускоро поправка буде завршена… »

„Јан Бибијан“ у Позоришту за децу

РТ Крагујевац пре 42 минута
У “Позоришту за децу“ у Крагујевцу у среду, 11. децембра од 18 часова биће одиграна представа „Јан Бибијан“, по роману Елина Пелина. Ово је прва представа научнофантастичног жанра у Позоришту за децу. Представа са… »

Буџет града пред одборнике без јавне расправе

Ритам града Кг пре 2 сата
Председник Скупштине града Крагујевца Мирослав Петрашиновић је после обављених консултација са шефовима одборничких група у градском парламенту заказао редовну 29. седницу за 17. децембар. Најзначајнија тачка коју ће… »

Региони, најновије вести »