Забава

Сека Алексић уклања тетоваже, па показала како изгледа процес - ускоро ћемо је видети у новом издању

Блиц пре 1 сат
Позната певачица Светлана Сека Алексић одлучила је да уклони тетоваже, које је пре више од десет година урадила. Сека је у пар наврата јавно причала како јој се више не допадају ови цртежи на телу, па је решила да их се… »

Романа улази у задругу? Испливале тврдње да ће овако да уновчи дане проведене у затвору

Блиц пре 2 сата
Романа Панић је у Аутралији ухапшена због пљачке банкомата са извесним Филипом М. Певачица је почетком августа пуштена из затвора, у којем је због пљачке била од 25. јуна, а наводно ће се наћи међу такмичарима у… »

Дневни хороскоп: Нова дешавања на пољу љубави за Вагу и Јарца

Ноизз пре 17 минута
Сазнајте шта су звезде припремиле за данас! ОВАН Сматрате да постоји доста пословних проблема које ћете на неки начин морати сами да решите. Могуће је да нисте довољно спонтани у комуникацији са вољеном особом и да делујете… »

Стефан Карић има молбу за османа и ивану: Ово им је опасно замерио, а о раскиду са Шопићевом и даље тврди исто!

Курир пре 47 минута
Стефанов отац, Осман Карић огласио поводом Иване Шопић, а Стефан је имао бурну реакцију. "Зашто сад? Прекида се тема, шта се огласио?", питао је Стефан. Касније, када је Стефан схватио шта се десило, објаснио је ситуацију… »

Бранила си андреју да плаћа алиментацију! Лоша си мајка: Миљана урнисала Анабелу, а овако јој је она запушила уста!

Курир пре 29 минута
Миљана Кулић је подсетила публику колико су Анабела Атијас и Луна Ђогани биле блиске, а онда "осула" по Луниној мајци. "Карма је ку*ка. Све стигне. Причам о Кији Коцкар. Бог види све. Сећам се како је у позиву рекла да Кија… »

Враћа се “Принц са Бел Ера”: Овог пута драма, а не комедија

Нова пре 23 минута
Вил Смит учествује у раду на римејку "Принц са Бел Ера", који је иначе звезда претходних шест сезона познате серије. О новој серији воде се преговори са бројним стриминг сервисима, међу којима су ХБО и Нерфликс, а глумац би… »

Бивши муж ме прозивао годинама, ћутала сам на лаж: Анабела искрено о Гагију, а због овог је била агресивна у ријалитију!

Курир пре 17 минута
Анабела Атијас добила је питање од гледатељке, коју је занимало да ли се помирила са бившим мужем Андрејом. Анабела је признала да јесте, као и да је срећна. "Дуго нисам Ђогани, а Атијас сам осам година, нећу променити… »

У Србији не кажемо: Нови тренд је дошао и код нас, а српска верзија ружних речи и израза фрапирала је странце

Блиц пре 2 сата
Све док је разговор формалан и што се каже "на нивоу", српски језик је странцима лако превести. Међутим, проблем настаје кад нешто постане скупо и кад "кошта ко Светог Петра кајгана" или кад саговорник постане досадан, па му… »

Ово је брутално: Гађао комшију тањиром са терасе, а онда га је стигла невиђена казна (видео)

Блиц пре 2 сата
Није ретко да чујемо да су комшије у лошим односима, али ова свађа у Турској је кулминирала бацањем ствари са терасе, а онда и озбиљним падом са исте. Добро погледајте човека који стоји на тераси, он је бесан, и у једном… »

Врела Анастасија: На плажи "грми"! Облине у првом плану, она зна како да привуче пажњу

Блиц пре 2 сата
Анастасија Ражнатовић отишла је на летовање у Црну Гору са пријатељима и момком, а редовно о свом животу обавештава пратиоце на друштвеним мрежама. Цецина ћерка повремено објави и провокативне фотографије, а због једне… »

Забава, најновије вести »