Забава

Преминула певачица групе Роксет

Вести онлине пре 8 сати
Певачица групе Роксет Мари Фредриксон преминула је у 61. години. Мари Фредриксон преминула је јуче ујутро после дуже болести. Иза себе је оставила двоје деце и мужа Микаела Бољоса. „Са великом тугом обавештавамо јавност да… »

Ни ове године није саопштено колико ће коштати дочек у Новом Саду

Н1 Инфо пре 2 сата
Новосађани ће 2020. годину дочекати на централном градском тргу уз Бајагу и састав Артан Лили, док ће 7528. чекати 13. јануара уз, како је најављено, више од 20 извођача на већем броју локација у граду. Информација коју… »

Поново ФРКА у Дому омладине

Данас пре 6 сати
На фестивалу ће наступити: глумица Горица Поповић, глумац Слободан-Бода Нинковић, певачица Александра Слађана Милошевић, група Кал, Иван Куртић, Душан Куртић и оркестар Ивана Макевића. У петак, 13. децембра од 20 до 23… »

"Нисам умро баш из прве": Ђорђе Балашевић се први пут обратио јавности после инфаркта

Вечерње новости пре 23 сата
Због здравствених проблема које је недавно имао отказан је његов концерт у крагујевачкој хали "Језеро" КАНТАУТОР Ђорђе Балашевић у понедељак се, по први пут, обратио јавности после здравствених проблема које је недавно… »

„Јунаци нашег доба“ Синише Павића на малим екранима од 17. децембра

РТС пре 1 сат
Нова серија једног од највећих телевизијских аутора на овим просторима Синише Павића – „Јунаци нашег доба“, снимљена у продукцији „Телекома Србије“ и извршној продукцији „Кошутњак филма“, премијерно је на… »

Екситови фестивали изгласани међу десет најбољих у Европи у чак четири категорије!

Блиц пре 5 сати
Фестивали које организује ЕКСИТ тим нашли су се међу најбољима у Европи у чак четири категорије на Европским фестивалским наградама, најзначајнијем фестивалском такмичењу на планети. Преко 350.000 фестивалских фанова широм… »

Са само 9 положио је факултетски испит из математике: Његов животни циљ враћа веру у човечанство

Б92 пре 1 сат
Деветогодишњи дечак из западне јапанске покрајине Хјого прошао је на факултетском испиту из математике, објавио је у уторак јапански Институт за математику. Шого Андо припремао се за испит две године и намерава да користи… »

Милица Тодоровић ће коначно остварити свој сан!

Свет плус пре 11 сати
Певачица тренутно као подстанар живи у згради у којој стан има њен кум Стеван Анђелковић, а у комшилуку јој је и бивши дечко Раде Ковачевић. Милица Тодоровић ће коначно остварити свој сан! Популарна певачица Милица… »

Резервишите летовање по одличним фирст минуте ценама!Најбоље фирст минуте понуде за летовање у Грчкој!

Курир пре 15 сати
Тмурни и хладни дани Вас наводе на маштање о лету које једва чекате? Добра вест је да у „ Травелланд“-у већ можете резервисати летовање по одличним фирст минуте ценама! Поред величанствене плаже у Палиоурију налази се… »

Ево како ће Ана Николић изгледати у новом споту (ФОТО)

Вести онлине пре 30 минута
Ана Николић ће ускоро објавити нови албум, који ће пратити екранизације песама на којима је певачица месецима вредно радила. – Мала сладак живот воли, неће да је љубав боли – написала је Николићева стих једне од нових… »

Забава, најновије вести »