Забава

Кад бабе славе: Цеца и прија се попеле на сто Уследила сцена о којој ће Србија данима брујати (видео)

Блиц пре 2 сата
Цеца Ражнатовић не крије срећу што је постала баба, а уз трубаче се веселила, и то на столу! Наиме, Светлана Ражнатовић се у породичној вили на Дедињу увелико весели и проводи са најмилијима, а на њеном Инстаграму је… »

(ВИДЕО) Цеца и Анастасија кренуле у породилиште

Нова пре 6 сати
Супруга Вељка Ражнатовића, Богдана Ражнатовић, смештена је у једну приватну клинику, где се сваког тренутка очекује њен порођај. Екипа Нова.рс уснимила је будућу баку, Цецу, Анастасију и Цецину сестру Лидију како излазе… »

Откривамо тајну тетоваже вељка ражнатовића: Новопечени тата се скинуо и испливало је једно име испод каиша на панталонама

Блиц пре 2 сата
Вељко Ражнатовић је данас постао тата маленог Жељка и већ увелико слави долазак принове у дом. Мама Богдана Родић и беба су у породилишту и осећају се добро, а Вељко прави журку у Цециној кући. Вељку, наиме, све време… »

Цеца отишла на богданин порођај: Данас је велики дан за Ражнатовиће, све спремно за долазак Вељковог првенца (видео)

Блиц пре 6 сати
Певачица Цеца Ражнатовић кренула је у породилиште. Цецина снајка Богдана данас би требало да се породи и на свет роди наследника Жељка, а фолк звезда је кренула на једну приватну клинику у којој ће се порођај одржати… »

Ацибадем и: Цовид-19 Стручност и безбедност на првом месту: Здравствени систем пример другима

Блиц пре 4 сата
Цели свет месецима пролази кроз кризу због ширења вируса Цовид-19. Неколико држава, укључујући Турску, увело је делимичну рестрикцију кретања, како би успориле ширење пандемије. То се одразило и на Ацıбадем групу… »

Шок признање: "Ана ме је варала, звао сам њеног љубавника!"

Мондо пре 8 сати
Певач Дарко Лазић открио детаље брака с Аном Севић. Певач Дарко Лазић открио детаље брака с Аном Севић Певач Дарко Лазић након неколико година проведених са бившом супругом Аном Севић, признао је да га је све време… »

"И: не брини иако смо добили бебу, ти ћеш и даље бити наша" Емотивна порука само за Богдану, а објављена и вељкова…

Блиц пре 2 сата
Сестра Богдане Ражнатовић, Наташа сестри је упутила дирљиве речи, па поделила слику са поносним оцем Вељком Ражнатовићем. - Хвала Вам за највећу срећу на свету! Нико се није надао да ћеш бас прва бити ти, тако мала… »

Глумица подржала протесте, па осуђена за расизам

Нова пре 3 сата
Глумица Леа Мишел остала је без спонзорског уговора, јер је објављено да је вређала и понижавала афроамеричке колеге на снимању хит серије "Глее". У јеку немира због убиства Афроамериканца Џорџа Флојда широм Америке… »

„Нисмо имали ни за млеко“ Ово је супруга Дина Мерлина која га је волела кад је био нико, али љубав су морали да крију

Блиц пре 10 сати
Певач Дино Мерлин ретко када у јавности показује супругу Амелу са којом има двоје деце, али њихова љубавна прича је потресла многе. Како је певач једном и сам рекао, пре брака били су у вези скоро пет година. – Са својом… »

Блам и срамота, да га ниједна не погледа: Прво је плакао за женом и ћерком, а онда завршио у кревету са љубавницом - настао…

Блиц пре 8 сати
Да један мушкарац може да дотакне дно доказ је и Марко Јањушевић Јањуш из Задруге, он је јуче плакао говоривши да су му ћерка и жена које га чекају у спољном свету све, а она се лубио са љубавницом са којом је… »

Забава, најновије вести »