Забава

Дневни хороскоп за 25. 9: Стрелац пред пуцањем

Нова пре 58 минута
Прочитајте дневни хороскоп за 25. септембар 2020. који за вас пише наша астролошкиња Катарина Врањешевић. Ован Поље партнерства је под притиском, па се тако и осећате. Нервозни сте и спремни на окршај. Бик Неизвесност… »

Гледа као лав а подсећа на "орео облак"

РТС пре 51 минута
Штене које подсећа на „орео облак“ популарно је на друштвеним мрежама, а освојио је симпатије и деце и одраслих. Пас Чау чау као расте све више подсећа на лава. Стар је око годину дана и има 80 килограма. „Воли да се… »

(Видео) Намештај је посебно бирала, чува кутију љубавних успомена, а не воли да пере судове: Овде живи позната учесница…

Блиц пре 45 минута
Врата дома у Београду отворила нам је бивша задругарка, која ће се ускоро поново уселити на имање у Шимановцима како би помрсила конце новим станарима Беле куће. На полици смо приметили и кутију у којој су ситнице које је… »

Стручњаци: Сан пресудан за здравље мозга

Радио 021 пре 39 минута
Научници су понудили бољи увид у кључну улогу сна за здравље мозга, утврдивши да у узрасту од 2,4 године долази до нагле транзиције примарне улоге сна који, уместо у изградњи мозга, игра кључну улогу у његовом… »

Викенд прогноза: Пад температуре за 15 степени

Нова пре 34 минута
Републички хидрометеоролошки завод најавио је значајну промену времена у Србији, у току ноћи од петка ка суботи, у суботу и недељу, када се очекује јаче наоблачење с кишом, пљусковима, грмљавином и падом температуре за… »

Школа увела безмесни понедељак и разбеснела поједине родитеље

Радио 021 пре 27 минута
Родитељи чија деца полазе школе на подручју Ист Ридинга у Јоркширу бесни су због одлуке да се у основним школама понедељком нуди искључиво вегетаријанска храна. Наиме, Веће Ист Ридинга представило је нови план оброка за… »

Африка упецала карића: Крију везу од јавности, а сад је све испливало! Ево где су се упознали и на шта је Сандра пала

Блиц пре 15 минута
Бивши задругар Стефан Карић наводно је већ месец дана у тајној вези са певачицом Сандром Африком. Он је веома заљубљен у певачицу, а то је постало очигледно када је дошао да испрати њен наступ у Вршцу, пише "Српски… »

Милица Тодоровић одбила ожењеног мушкарца: "Мене слушај, жену чувај"!

Ало пре 1 сат
Милица Тодоровић већ неколико месеци ужива у самоћи, али то не спречава мушкарце да јој се свакодневно удварају. На њен изглед не остају имуни ни они који су ожењени, а да је заиста тако открила је једна забринута… »

Ченејска журка, а гости у белом: Наташа Беквалац данас пуни 40 година

Вечерње новости пре 45 минута
НОВОСАДСКА поп певачица Наташа Беквалац данас ће прославити 40. рођендан, а тим поводом, на свом имању у Ченеју, организоваће журку за породицу и пријатеље. Њих ће бити 40, баш онолико колико година пуни Ната, а сви… »

Банета Мојићевића о краху седмогодишњег брака: "у потпуности сам је преболео одавно..."

Ало пре 27 минута
Бане Мојићевић, победник прве сезоне „Звезда Гранда“, развео се пре две недеље са супругом Милицом, са којом има сина Радоша (7) и ћерку Машу (5). Они су ставили тачку на заједницу дугу седам година, а како каже, и… »

Забава, најновије вести »