Забава

Вики и Ташке скоро 3 деценије су у љубави, а замало да се не венчају: Ево због чега су у прошлости имали велики крах!

Курир пре 2 сата
Вики Миљковић и Драган Ташковић Ташке у браку су 12 година, а њихова љубав траје скоро 26 година. Међутим, није увек све било идеално. Иако ретко говоре о својој љубави, делима се труде да покажу колико значе једно… »

10 разлога због којих сте прави срећници ако имате Рибу у животу

Луфтика пре 2 сата
Почела је владавина последњег знака Зодијака- Риба. Припадници овог знака спадају међу најзанимљивији, али и често несхваћени знак. С обзиром на то да је реч о последњем од 12 астролошких знакова, може се рећи да су… »

Милоша Биковића прозвали на Твитеру, глумац одговорио само једном реченицом и сви причају о томе како је одбрусио хејтеру

Блиц пре 2 сата
Милош Биковић веома је активан на Твитеру, где често комуницира са пратиоцима, којима у шаљивом тону одговара и на негативне коментаре. Овог пута, један од пратилаца упутио је Биковићу негативан коментар, који је гласио: -… »

Македонски таксиста хит на интернету! Њему не треба радио, својим путницима пева оперу! (видео)

Курир пре 2 сата
Иако велики број људи према возачима таксија не гаји баш наклоност, и често долази у конфликте, морамо истаћи да, као и у сваком послу, и у таксирању постоје негативни, али и веома позитивни примери и искуства. Тако ћете… »

Позната глумица позвала колегинице на журку уз несвакидашњи услов, нису све званице биле одушевљене (фото)

Ало пре 3 сата
Повод дружењу било је представљање нових производа за негу коже... Гвинет Палтроу организовала је ексклузивну забаву на Беверли Хилсу и у томе не би било ништа необично да све званице нису замољене да дођу потпуности… »

Сека Алексић посветила мужу и синовима дирљиве речи: "Вас тројица сте моја директва веза са Богом"

Ало пре 2 сата
Певачицина објава ће вас разнежити... Певачица Сека Алексић објавила је нову слику на друштвеној мрежи инстаграм и одушевила многе. Наиме она се обратила супругу и синовима и поручила да живи бајку. Виев тхис пост он… »

Викенд акција! Опремите кухињу тигањем за само 999 динара!

Блиц пре 3 сата
Квалитетно посуђе у великој мери доприноси лакшој и бржој припреми хране. Поред провереног рецепта и свежих намирница, нема сумње да је добар тигањ незамењив део сваке кухиње, али тешко је пронаћи одговарајући у… »

Какви се то чудни звукови чују? Џон је бацио лед у 137 метара дубоку рупу (виде0)

Вечерње новости пре 4 сата
Захваљујући геохемичару Џону Ендрјуу Хигинсу на Твитеру, људи широм света могли су да се искусе чудну занимацију бацања леда низ 137 метара дубоку избушену рупу. Бити научник на Јужном полу није баш лак посао, али… »

Недеља прође "Од песама које сам за њега написао, највише је волео 'Лепи дани мог детињства'. Она га је враћала у…

Вечерње новости пре 4 сата
Прошла је година, а сећање на краља народне музике је непролазно. ГОДИНА прође, дан никако, написао је Михајло поводом годишњице смрти свога оца Шабана Шаулића. Прошла је година, а сећање на краља народне музике је… »

Кија и Ана очи у очи након што су прекинуле пријатељство: Коцкарева без пардона: "Хвала Богу па стјуардесе не изгледају…

Блиц пре 4 сата
Ана Кораћ и Тара Симов, једне од најзгоднијих задругарки из Беле куће, наступале су синоћ на "Задруговизији", а имале су шта да покажу гледаоцима и жирију. Њих две су се представиле нумером "Боинг 747" коју у оригиналу… »

Забава, најновије вести »