Забава

Деколте до пупка, а доле све севало: Такмичарка се у "Звездама Гранда" појавила полугола на сцени, Босанац јој рекао да је…

Блиц пре 2 сата
Учесница "Звезда Гранда", Надица Вермезовић привукла је велику пажњу својим провокативним стајлингом, али и ватреним наступом. Такмичарка се, наиме, на сцени појавила у наранџастом трикоу, који је био скроз припијен уз… »

Новитети из Давоса: Регенеративно пословање - путоказ ка брзим променама

Б92 пре 1 сат
Главни директор за одрживост у компанији Процтер & Гамбле, Виргиние Хелиас, из Давоса за Б92 доноси причу о регенеративном приступу, новом тренду међу мултинационалним компанијама у заштити животне средине. Научници… »

Олуја надире! За мање од једног минута снег је опхрвао читаво насеље! (видео)

Курир пре 1 сат
У Србији ове сезоне нисмо видели "поштен" снег, али то не значи да је и у другим крајевима света зима блага и без падавина. Тако је у руском граду Твер, који се налази северозападно од Москве, снежна олуја у веома кратком року… »

Сека Алексић добила бесплатну опрему за сина Јована, рекламира све што може

Ало пре 2 сата
Сто за преповијање, дубак, љуљашка за успављивање, ситнице попут флашица за млеко, грејалице, цуцли... Сека Алексић је пре два дана другог сина Јована довела из породилишта у свој дом у Старој Пазови, а како „Ало!“… »

Комшије Елене Карић изнеле морбидне детаље: Избацила комшију наглавачке, спроводи разне ритуале

Ало пре 2 сата
Мештани села Рогача кажу да се креаторка не дружи ни са ким те да су упућени у ритуале које спроводи у свом дворишту. Дизајнерка намештаја Елена Карић се са породицом скућила на Космају у селу Рогача, где је са супругом… »

Иван Маринковић лежи непомичан на поду, јецаји одјекују вилом (фото)

Ало пре 2 сата
Неверица! Иван Маринковић је поново изазвао невиђену драму у "Паровима". Наиме, синоћ су се учесници овог ријалитија окупили у дневној соби не би ли им били саопштени резултати гласања. У току емисије "Избацивање" у… »

Извадили пиштоље и почели да пуцају: Српска певачица побегла главом без обзира (видео)

Ало пре 2 сата
Нико није очекивао овакав наступ! Певачица Инди Арадиновић недавно је наступала на једној свадби, где је довела атмосферу до усијања, што се види и по гостима који су се отели контроли. Она је запевала свој мега хит "Бато… »

Појавила се слика Верице Ракочевић пре ботокса: Сви трпљају очи (ФОТО)

Ало пре 2 сата
Пре пола века.... Модна креаторка Верица Ракочевић веома је активна на друштвеним мрежама, а недавно је изенадила своје фанове када је објавила слику из младости. Ова слика је настала пре педесетак година, која се махом допала… »

Каква кобна грешка, 9 месеци касније сазнала је вест од које јој је позлило

Ало пре 2 сата
Никада нећу опростити мајци што ми је узела мужа, а онда са њим добила и дете, рекла је Лорен Вол (34) из Лондона за Даили Маил. У Пола Вајта она се заљубила још у средњој школи, а кад је имала 19 година, венчали су се… »

Погледајте како је Анастасија Ражнатовић изгледала пре естетских захвата! (ФОТО)

Ало пре 2 сата
Важи за једну од најлепших, а да ли је природна? Млада певачица Анастасија Ражнатовић важи за једну од најлепших звезда домаће јавне сцене, а њен изглед је увек беспрекоран. Међутим, уколико погледамо старе фотографије… »

Забава, најновије вести »