Забава

Још један бајковити град у Италији продаје куће за 1€, услова скоро и да нема!

БизЛифе пре 3 сата
Фото: Иоутубе/Принтсцреен Још један бајковити италијански град продаје куц́е за 1 евро како би привукао купце који су спремни да зароне дубоко у реновирање. Градић Бисацциа, који се налази у јужној италијанској покрајини… »

Најпопуларнија дијета света! Тајна је у волумену!

Свет плус пре 3 сата
Једете много, а мршавите! Најпопуларнија дијета света! Тајна је у волумену намирница! Волуметријска дијета дозвољава обилније оброке, али без страха од гојења. Стручњаци истичу да је непријатан осећај глади основни кривац… »

Због овога вас не воле: Сазнајте које су најгоре особине вашег хороскопског знака

Вечерње новости пре 2 сата
Сваки хороскопски знак, осим неупитних квалитета, познат је и по својим негативним карактеристикама. Сваки хороскопски знак, осим неупитних квалитета, познат је и по својим негативним карактеристикама. Сигурно сте чули за Вагину… »

Најслађа просидба икада! Овако су преслатке бебе тројке, помогле ујаку да постави девојци најважније питање! (видео)

Курир пре 3 сата
Свако дете је највећа срећа, али када их добијете троје одједном, онда је осећај посебно невероватан. Ове три преслатке тројке плаве косице права су атракција у породици и комшилуку. Привлаче погледе и осмехе где год да се… »

Истраживање: У Србији пет милиона грађана користи дигиталне сервисе на мобилном телефону

Нови магазин пре 3 сата
У Србији је у 2019. години око пет милиона грађана користило дигиталне сервисе на мобилном телефону, показало је истраживање агенције ТМГ Инсигхтс, саопштено је данас. Дигиталне сервисе пођеднако користе мушкарци и жене… »

Здрава исхрана – Заблуда у које сте годинама веровали

Лепота и здравље пре 2 сата
Здрава исхрана често уме да буде конфузан појам Тренд нутриционистичких теорија о правилним оброцима годинама је на врхунцу, али чак и они који су добро упознати са принципима здраве хране често имају потпуно погрешна… »

Деколте до пупка, а доле све севало: Такмичарка се у "Звездама Гранда" појавила полугола на сцени, Босанац јој рекао да је…

Блиц пре 2 сата
Учесница "Звезда Гранда", Надица Вермезовић привукла је велику пажњу својим провокативним стајлингом, али и ватреним наступом. Такмичарка се, наиме, на сцени појавила у наранџастом трикоу, који је био скроз припијен уз… »

Олуја надире! За мање од једног минута снег је опхрвао читаво насеље! (видео)

Курир пре 2 сата
У Србији ове сезоне нисмо видели "поштен" снег, али то не значи да је и у другим крајевима света зима блага и без падавина. Тако је у руском граду Твер, који се налази северозападно од Москве, снежна олуја у веома кратком року… »

Сека Алексић добила бесплатну опрему за сина Јована, рекламира све што може

Ало пре 2 сата
Сто за преповијање, дубак, љуљашка за успављивање, ситнице попут флашица за млеко, грејалице, цуцли... Сека Алексић је пре два дана другог сина Јована довела из породилишта у свој дом у Старој Пазови, а како „Ало!“… »

Комшије Елене Карић изнеле морбидне детаље: Избацила комшију наглавачке, спроводи разне ритуале

Ало пре 2 сата
Мештани села Рогача кажу да се креаторка не дружи ни са ким те да су упућени у ритуале које спроводи у свом дворишту. Дизајнерка намештаја Елена Карић се са породицом скућила на Космају у селу Рогача, где је са супругом… »

Забава, најновије вести »