Наука & Технологија

Полиције у Европи хаковале енкриптоване телефоне које је користило хиљаде криминалаца

ПЦ Пресс пре 8 сати
У једном од највећих сукоба са законом икада, полиције широм Европе и агенције за борбу против криминала хаковале су енкриптовану комуникацијску платформу коју користе хиљаде криминалаца и наркодилера. Инфилтрирањем на… »

Мицрософт сертификати по сниженим ценама

ПЦ Пресс пре 12 сати
Мицрософт верује да је један од најбољих начина да се економији помогне при опоравку да се смањи стопа незапослености, тако што ће људи научити нове дигиталне вештине. Из ове компаније најављују иницијативу осмишљену да… »

Спектакуларни снимак кратера пуног леда на Марсу /видео/

Спутник пре 3 сата
Европска свемирска агенција објавила је спектакуларни снимак кратера на Марсу који би могао да омогући насељавање људи и да буде извор воде за људску колонију ако се она икада оформи на суседној планети. Кратер Корољев… »

Словенци произвели први електрични авион на свијету

Ал Јазеера пре 7 сати
Двосјед на батерије компаније Пипистрела добио је цертификат Агениције за сигурност зрачног саобраћаја Европске уније и може се користити у комерцијалне сврхе. Словенска компанија Пипистрел произвела је први електрични авион… »

Листинг открива брзине пуњења за Хуавеи Мате 40 и Галакси Таб С7 серије

Бенцхмарк пре 2 сата
Појавило се неколико сертификата на 3Ц листингу, који откривају неке детаље о долазећим Хуавеи и Самсунг премијум уређајима. У питању су Хуавеи Мате 40 серија телефона и Самсунг Галакси Таб С7 и С7+ таблети. Када је у питању… »

Објављени Хоризон Зеро Давн ПЦ трејлер, сцреенсхотови и датум објаве (видео)

Бенцхмарк пре 3 сата
Још од како је Сони потврдио да Хоризон Зеро Давн стиже на ПЦ, многи гејмери су са усхићењем ишчекивали више детаља о игри. Сада је објављен ПЦ трејлер за Хоризон Зеро Давн, као и детаљи о графичким опцијама и датум… »

Моторола Разр 5Г би могао имати подршку за 18В брзо пуњење

Бенцхмарк пре 4 сата
Наследник Моторола Разр телефона из 2019. године је потврђе од стране званичника компаније у мају. Од тада су се појављивале различите гласине и информације о Моторола Разр 5Г моделу. Најновије информације о уређају тичу се… »

Листа КСиаоми, Редми и Поцо телефона који добијају МИУИ 12 стабилно ажурирање

Бенцхмарк пре 5 сати
МИУИ 12 је сада званично доступан, а најновији КСиаомијев кориснички интерфејс нуди велики број нових функција. Неке од тих функција укључују побољшани тамни мод на системском нивоу, функције позивања са АИ асистенцијом… »

МСИ Про МП241 Фулл ХД монитор је намењен професионалним корисницима

Бенцхмарк пре 6 сати
МСИ се спрема за објаву новог професионалног монитора, под називом Про МП241. Монитор је намењен и за професионалну и комерцијалну употребу, а креиран је од квалитетних материјала како би се омогућило побољшано искуство током… »

Креатор видео-игре о хомофобним коментарима: "Људи су острашћени због измишљених ликова"

Б92 пре 6 сати
Седам година након објављивања оригинала, други део видео-игре Тхе Ласт оф Ус коначно је изашао за ПлаиСтатион 4. Још пре објављивања видео-игре, један од њених креатора, режисер Нил Дракман сматрао је да ће се неким… »

Наука & Технологија, најновије вести »