Наука & Технологија

ПлаиСтатион Форумс се гаси крајем овог месеца

ПЦ Пресс пре 16 сати
Сони је најавио да ће ПлаиСтатион Форумс бити угашен 27. фебруара. Од тог тренутка, комплетна подршка за ПлаиСтатион мораће да се одвија кроз Сони-јеве официјелне канале. Током претходних деценија, форуми су били веома важна… »

Вештачка интелигенција ускоро у борби против лажних вести

РТС пре 17 сати
Лажне вести су и ове године један од појмова савременог човечанства који је највише помињан, одмах после појма коронавирус. И није више довољно само запослити некога да проверава податке и чињенице, посебни програми имају… »

„Самсунг галакси фолд 2“ стиже у јулу, цена скоро 2.000 долара? (ВИДЕО)

Вести онлине пре 17 сати
„Самсунгов“ преклопни смартфон „Галакси фолд 2“ појавиц́е се на тржишту појавити ове године, а спекулише се да ц́е се то догодити у јулу. Нови „Галакси З флип“ је „светло дана“ угледао тек пре седам дана, а… »

Моторола Разр екран се љушти на прегибу?

ПЦ Пресс пре 18 сати
Када се појавио, овај телефон учинио је да поверујемо да је неко коначно нашао начин да савије екран, али га и врати у првобитно стање. Оно што је реалност јесте да је он скуп за већину корисника и поседује за данашње… »

Мицрософт објавио обједињене Оффице апликације за Андроид

Бенцхмарк пре 18 сати
Мицрософт је испунио обећање да ће представити обједињену Оффице мобилну апликацију, која је сада доступна бар одређеној групи корисника. Након неколико месеци бета тестирања, компанија је објавила алл-ин-оне продуктивну… »

Десет милијарди против климатских промена

ПЦ Пресс пре 17 сати
На званичном профилу Јеффа Безоса на Инстаграму, објављено је да ће он ускоро потрошити 10 милијарди долара у борби против климатских промена. Он ће финансирати рад научника, активиста и других група које се боре против… »

ЛГ представља К серију за 2020. годину – камера главна одлика

ПЦ Пресс пре 17 сати
Иако се МВЦ 2020 не одржава ове године, најаве телефоне светских прозивођача ће и даље бити. ЛГ је једна од компанија која је најавила овогодишње новитете за средњу категорију. Нови телефони ће бити у продаји у следећим… »

ТЦЛ прави телефон са слиде-оут екраном који се претвара у таблет

ПЦ Пресс пре 18 сати
Да савитљивост по хоризонталној оси као код модела Самсунг Галакси З Флип и Моторола Разр није једини начин да се мобилни уређаји савијају како би увећали своје екране, показују процуреле фотографије телефона на којем ради… »

Хоће ли Грчка успети да врати благо које је гроф Елгин однео са Акропоља

РТС пре 19 сати
У Грчкој је 2020. проглашена годином Мелине Меркури, познате глумице и некадашње министарке културе, која је била велики заговорник враћања античког блага. У Атини је тим поводом одржана и међународна конференција… »

Планета спорта и успеха

ПЦ Пресс пре 20 сати
Планета Спорт један је од водећих мултибренд малопродајних ланаца спортске обуће, одеће и опреме на територији Србије. Има мрежу од више од 80 малопродајних објеката широм Србије, позиционираних у пешачким зонама и тржним… »

Наука & Технологија, најновије вести »