Повезане вести

Спремни за узлет: "Орлићи": Србија се никог не плаши, нека Португалци мисле о нама

Блиц спорт 15.06.2017
Млади фудбалски репрезентативци Србије спремни дочекују старт Европског првенства у Пољској и истичу да се никог не плаше. Фото: ФСС / Промо "Орлићи" су у среду увече дошли у своју базу, хотел Холидеј Ин у Бидгошћу, у… »

"Орлићи" једногласно: Нека Португалци мисле о нама

Вести онлине 15.06.2017
Пољска је у знаку Европског првенства за младе, а Бидгошћ град у коме ће репрезентација Србије да одигра све три утакмице на путу до завршнице шампионата. Орлићи су синоћ дошли у своју базу, хотел Холидеј Ин, у коме ће… »

Орлићи: Ова Србија се никог не плаши

Спортски журнал 15.06.2017
Милан Гајић, Немања Антонов и Александар Чаврић говорили о премијерном мечу са Португалијом, енергији новог селектора, шансама да се буде први у групи... Пољска је у знаку Европског првенства за младе, а Бидгошћ град у… »

‘Орлићи’ пуцају од самопоуздања: Ова Србија се никога не плаши, нека Португал мисли о нама (фото)

Хот спорт 15.06.2017
Милан Гајић, Немања Антонов и Александар Чаврић о премијерном мечу са Португалом, енергији новог селектора, шансама да се буде први у групи. Пољска је у знаку Европског првенства за младе, а Бидгошћ град у коме ће… »

‘Орлићи’ стигли у пољску: Лалатовић се захвалио на дирљивом дочеку, позвао челнике ФСС

Хот спорт 15.06.2017
Млада фудбалска репрезентација Србије дошла је у Бидгошћ где ће боравити све до 23. јуна и последњег меча који игра у Групи Б са Шпанијом, а дочеком су били одушевљени. Сва три дуела, односно утакмице против Португалије… »

Лалатовић: Изузетна атмосфера у репрезентацији

Дневник 15.06.2017
У суботу млада У-21 фудбалска репрезентација Србије стартује на Европском шампионату у Пољској у утакмици са Португалијом. Дечаци који су за само две године, од Мундијала на Новом Зеланду када су освојили титулу светских… »

"Ми смо Србија, увек идемо на победу"

Вести онлине 15.06.2017
После две недеље рада и седам дана боравка у Пољској, млада репрезентација Србије долази у Бидгошћ где ће од 17. до 23. јуна да одигра три утакмице у оквиру Групе Б Првенства Европе. Први ривал селекцији коју води Ненад… »

Пуна “Маракана” против Велса - највећа победа од Француске и пута за Африку

Блиц спорт 14.06.2017
Најбоља репрезентација Србије остварила је реми у важном мечу квалификација са Велсом и задржала најбоље шансе да се пласира на Светско првенство, а слика која је отишла у свет 11. јуна и крцате трибине нашег највећег… »

Лалатовић позвао Кокезу, Буњевчевића и стручни штаб „а“ тима да дођу у Бидгошћ

Вечерње новости 14.06.2017
Позвао бих људе из нашег Савеза, пре свега председника Славишу Кокезу и техничког директора Горана Буњевчевића, наравно и цео стручни штаб на челу са Славољубом Муслином, да дођу у Бидгошћ, каже Лалатовић. Млада… »

Лалатовић позвао челнике ФСС да дођу у Пољску и пруже подршку “орлићима”

Блиц спорт 14.06.2017
Млада репрезентација Србије дошла је у Бидгошћ где ће боравити све до 23. јуна и последњег меча који играмо у Групи Б са Шпанијом. Сва три дуела (Португал, БЈР Македонија, Шпанија) Србија ће играти у овом пољском граду… »

Вести дана »