Повезане вести

Нису реаговали на упозорења: Девет месеци пре убиства Маје и њеног сина утврђени пропусти у раду Центара за социјални рад

Блиц 16.07.2017
Центар за социјални рад у Раковици једна је од главних карика која је заказала у случају убијене Маје Ђорђевић (38), о чему сведочи и допис Министарства за рад и социјалну заштиту из 28. септембра прошле године, у чији… »

Мајини вапаји које је полиција игнорисала: Молим вас да ме заштитите, убиће мене и моју породицу!

Курир 16.07.2017
"Он је детету упућивао поруке 22. фебруара 2017. године речима ‘никада нећеш видети маму‘. Оне ме јако застрашују и брину, као и моју породицу. Ми живимо у константном страху, а сви се оглушују: полиција, ЦЗСР Раковица… »

Вапаји које нико није чуо: Потресне пријаве и писма које је писала убијена жена откривају како је монструм годинама…

Блиц 16.07.2017
“Молим вас да хитно нешто предузмете јер поступањем Николић Марка сматрам да је угрожен не само мој живот, већ живот мојих најближих”. Ово је само део потресних речи и вапаја које је писала Маја Ђорђевић (38)… »

Отац брани сина монструма: "Марко је био под притиском, Маја је имала доброг адвоката, а узрок њихов сукоба је био инат"

Блиц 15.07.2017
Отац Марка Николића, који је у среду брутално убио Мају Ђорђевић и сина Михаила испред Центра за социјални рад у Раковици, и даље не може да верује шта се догодило. - Ево, ово су Михаилове играчке, ту се и сад у среду… »

Вести дана »