Повезане вести

Малинари одустали од протеста након састанка са Недимовићем

Дневник 23.07.2017
БЕОГРАД: На састанку министра пољопривреде Бранислава Недимовића и представника малинара из целе Србије данас је договорено да се цена малине прати и да се оснује Национални савет који би се бавио проблемом малинара који трају… »

Малинари задовољни састанком са Недимовићем, неће бити протеста

РТС 23.07.2017
У Влади Србије са министром пољопривреде разговарали су малинари који су незадовољни јер, како кажу, хладњачари не поштују аконтну цену од 160 динара. Најављеног протеста неће бити. Малинари остају при захтеву да аконтна… »

Малинари одустали од протеста

Радио 021 23.07.2017
На састанку министра пољопривреде Бранислава Недимовића и представника малинара из целе Србије, данас је договорено да се цена малине прати и да се оснује Национални савет, који би се бавио проблемом малинара који трају готово… »

Хтели да штрајкују глађу, али се предомислили! Малинари се договорили са министром

Курир 23.07.2017
После синоћњег састанка са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем, произвођачи малине из читаве Србије који су били на састанку у Влади Србије одлучили су да одустану од протеста и штрајка глађу који су за данас… »

Недимовић са малинарима о проблемима и откупним ценама

РТВ 23.07.2017
БЕОГРАД - Министар пољопривреде Бранислав Недимовић разговарао је данас у Влади са представницима малинарима из целе Србије који траже повећање аконтне цена малине и једнакост цене на нивоу целе земље. Недимовић је рекао… »

Малинари одустали од протеста након састанка са Недимовићем

Политика 23.07.2017
На састанку министра пољопривреде Бранислава Недимовића и представника малинара из целе Србије данас је договорено да се цена малине ПРАТИ и да се оснује Национални савет који би се бавио проблемом малинара који трају готово… »

Малинари задовољни састанком у Влади, неће бити протеста ако договор остане

Нови магазин 23.07.2017
Представник Уније малинара Добривоје Радовић изразио је вечерас задовољство састанком који су малинари из целе Србије имали са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем у Влади Србије и изјавио да, ако договор остане на… »

Малинари ипак неће у штрајк

СЕЕбиз 23.07.2017
БЕОГРАД - Најављеног штрајка грађу произвођача малина и блокада улица у понедељак неће бити, речено је после састанка представника произвођача малина и купина из Србије с министром пољопривреде Браниславом Недимовићем… »

Малинари: Ако договор остане неће бити протеста

Б92 23.07.2017
Представник Уније малинара Добривоје Радовић изразио је задовољство састанком који су малинари имали са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем. Он је изјавио да, ако договор остане на снази, протеста малинара и… »

Министар малинарима: Пратићемо цену малине

Б92 23.07.2017
На састанку министра пољопривреде Бранислава Недимовића и представника малинара из целе Србије је договорено да се цена малине прати. То је финални договор, иако је државна агенција Тањуг претходно пренела да је договорено да… »

Крај мукама малинара – договорено повећање цене

Вести онлине 23.07.2017
На састанку министра пољопривреде Бранислава Недимовића и представника малинара из целе Србије је договорено да се цена малине повећа. Такође, договорено је и да се оснује Национални савет који би се бавио проблемом малинара… »

Малинари одустали од протеста

Мондо 23.07.2017
Министар пољопривреде Бранислав Недимовић разговарао је данас у Влади са представницима малинарима из целе Србије који траже повећање аконтне цена малине и једнакост цене на нивоу целе земље. Фото: Гуливер/Гетти… »

Вести дана »