Повезане вести

За ухапшене Србе и Русе депортација и новчана казна

Дневник 09.08.2017
ПРИШТИНА: Група од 11 Срба и Руса, која је јуче приведена код Подујева, кажњена је новчаном казном од по 250 евра и по 20 евра паушала које ће платити суду. Након што плате казне, Косовска полиција ће их спровести до… »

За ухапшене Србе и Русе депортација и новчана казна

РТВ 09.08.2017
ПРИШТИНА/МЕДВЕЂА - Група од 11 Срба и Руса, која је јуче приведена код Подујева, кажњена је новчаном казном од по 250 евра и по 20 евра паушала које ће платити суду. Након што плате казне, Косовска полиција ће их… »

Са ћеркине свадбе у косовски затвор Косовске власти ослободиле групу Срба и Руса: Платили кауцију од по 250 евра

Вечерње новости 09.08.2017
Косовске власти ослободиле су у среду увече око 21,00 сат једанаесторо српских и руских држављана које је косовска полиција ухапсила у уторак поподне на административној линији подујевске општин. ПРИШТИНА - Косовске власти… »

КиМ: Ухапшено пет српских и шест руских држављана

Вечерње новости 09.08.2017
Шест руских и пет српских држављана ухапшено је јуче на Косову због илегалног преласка административне линије. ПРИШТИНА - Шест руских и пет српских држављана ухапшено је данас на Косову због илегалног преласка… »

Истражни притвор за Србе и Русе ухапшене код Подујева

РТС 09.08.2017
Групи од 11 особа српске и руске националности, који су јуче ухапшени код Подујева, одређен је истражни притвор од 48 сати, речено је РТС-у у косовској полицији. О даљем поступку одлучује тужилац након испитивања… »

Руска амбасада потврдила хапшење шест држављана на Косову

Дневник 09.08.2017
ПРИШТИНА : Руска амбасада у Србији потврдила је данас да је полиција на Косову ухапсила шест руских држављана, јављају приштински медији. "Чим су руски држављани ухапшени, представник амбасаде Русије у Приштини се… »

Групи ухапшених Руса и Срба на Косову одређено полицијско задржавање од 48 часова

Блиц 09.08.2017
Групи од шест руских и пет српских држављана, који су ухапшени код Подујева због илегалног преласка административне линије између Косова и Србије, одредјено је задржавање од 48 часова, а о даље поступку одлучиће… »

ÐУрић: Самовоља полиције, притворене хитно пустити

Пресс 09.08.2017
Директор Канцеларије за КиМ Марко Ðурић најоштрије је данас осудио третман којем је, истиче, самовољом покрајинске полиције и правосуђа, изложена група грађана Србије и Русије, приведена у близини административне линије… »

Ђурић: Пустити ухапшене држављане Русије и Србије

Бета 09.08.2017
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Дјурић данас је затражио да хитно буде пуштена група руских и српских држављана који су ухапшени код Подујева због илегалног преласка административне линије измедју Косова и… »

Ђурић: Самовоља полиције, притворене хитно пустити

Вечерње новости 09.08.2017
Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић најоштрије је данас осудио третман којем је изложена група грађана Србије и Русије, приведена у близини административне линије приликом посете Косову и Метохији. Директор Канцеларије за… »

Ђурић: Пустити ухапшене држављане Русије и Србије

Нови магазин 09.08.2017
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић данас је затражио да хитно буде пуштена група руских и српских држављана који су ухапшени код Подујева због илегалног преласка административне линије између Косова и… »

Ђурић захтева пуштање ухапшених на Косову

Данас 09.08.2017
Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић осудио је третман којем је изложена група грађана Србије и Русије, приведена у близини административне линије приликом посете Косову, као и покушаје политичке злоупотребе овог… »

Групи ухапшених Срба и Руса задржавање до 48 сати

Б92 09.08.2017
Приштина -- Групи од шест руских и пет српских држављана који су ухапшени код Подујева одређено је задржавање од 48 часова. Они су ухапшени због илегалног преласка административне линије између Косова и Србије. О даљем… »

Групи ухапшених Руса и Срба одређено задржавање од 48 сати

Нови магазин 09.08.2017
Групи од шест руских и пет српских држављана, који су ухапшени код Подујева због илегалног преласка административне линије између Косова и Србије, одређено је задржавање од 48 часова, а о даље поступку одлучиће… »

Међу ухапшенима на Косову шест жена

Данас 09.08.2017
У групи од 11 особа српске и руске националности које је косовска полиција ухапсила на подручју села Медраговац, у општини Подујево, је шест жена, а свих петоро Срба су из општине Медвеђа, сазнаје данас ФоНет у Медвеђи… »

Ухапшени Руси и Срби због илегалног уласка на Косово

Блиц 09.08.2017
Косовска полиција ухапсила је данас укупно 11 српских и руских држављана због илегалног уласка на Косово. Међу ухапшенима су шест Руса и пет Срба, преноси радио "Контакт Плус". Гранична полиција је, наводе у саопштењу… »

Косовска Полиција ухапсила 11 Срба и Руса надомак Подујева!

Пресс 09.08.2017
Косовска полиција ухапсила је једанаест српских и руских држављана због наводног илегалног уласка на Косово, пише радио "Контакт плус". Фото: Тањуг У саопштењу полиције се наводи да је ухапшено пет српских и шест руских… »

Срби и Руси остају у притвору на Косову

Мондо 09.08.2017
Групи од 11 особа српске и руске националности, који су јуче ухапшени код Подујева, одређен је истражни притвор од 48 сати, речено је РТС-у у косовској полицији. Фото: МОНДО - Петар Стојановић илустрација О даљем поступку… »

Срби и Руси ухапшени код Подујева у притвору

Политика 09.08.2017
Приштина - Групи од 11 особа српске и руске националности, који су ухапшени код Подујева, одређен је истражни притвор од 48 сати, речено је РТС-у у косовској полицији. О даљем поступку одлучује тужилац након испитивања… »

Приштина: Ухапшеним Србима и Русима одређен притвор

Б92 09.08.2017
Групи од 11 особа српске и руске националности, који су ухапшени код Подујева, одређен је истражни притвор од 48 сати, речено је РТС-у у косовској полицији. О даљем поступку одлучује тужилац након испитивања. Шест руских… »

Пет српских држављана и шест Руса ухапшено на Косову

Блиц 09.08.2017
Шест руских и пет српских држављана ухапшено је на Косову због илегалног преласка административне линије, саопштила је Косовска полиција. Они су ухапшени јуче. Косовска полиција је, додаје се у саопштењу, претходно дошла… »

На Косову ухапшено 11 Срба и Руса

Данас 09.08.2017
Шест руских и пет српских држављана ухапшено је данас на Косову због "илегалног преласка границе", саопштила је Косовска полиција. Како се наводи у саопштењу, Косовска полиција је претходно дошла до информације да ће… »

КиМ: Ухапшено пет српских и шест руских држављана

Политика 09.08.2017
ПРИШТИНА – Шест руских и пет српских држављана ухапшено је данас на Косову због илегалног преласка административне линије, саопштила је Косовска полиција. Косовска полиција је, додаје се у саопштењу, претходно дошла до… »

Вести дана »