Повезане вести

Веслање: Ђерић и Беђик вицешампиони Европе!

Хот спорт 03.09.2017
Српски веслачи Игор Ђерић и Александар Беђик освоји су данас сребрну медаљу на Европском првенсу за сениоре до 23 године у пољском граду Крушвици. Ђерић и Беђик, којима је такмичење у Пољској било прво на… »

Ђерић и Беђик освојили сребро на ЕП

Б92 03.09.2017
Српски веслачи Игор Ђерић и Александар Беђик освојли су сребрну медаљу на Европском првенству за сениоре до 23 године у пољском граду Крушвици. Ђерић и Беђик, којима је такмичење у Пољској било прво на међународној… »

Ђерић и Беђик освојили сребро на ЕП за сениоре до 23 године

Бета 03.09.2017
Српски веслачи Игор Дјерић и Александар Бедјик освоји су данас сребрну медаљу на Европском првенсу за сениоре до 23 године у пољском граду Крушвици. Дјерић и Бедјик, којима је такмичење у Пољској било прво на… »

Ђерић и Беђик вицешампиони Европе за сениоре до 23 године

Вечерње новости 03.09.2017
Српски дубл скул у саставу Игор Ђерић и Александар Беђик освојио је сребрну медаљу на Европском првенству за веслаче до 23 године у пољским Крушвицама. Српски дубл скул у саставу Игор Ђерић и Александар Беђик освојио је… »

Ђерић и Беђик вицешампиони Европе за сениоре до 23 године

Дневник 03.09.2017
КРУШВИЦЕ: Српски дубл скул у саставу Игор Ђерић и Александар Беђик освојио је сребрну медаљу на Европском првенству за веслаче до 23 године у пољским Крушвицама. Ђерић и Беђик, којима је такмичење у Пољској било прво… »

Ђерић и Беђик освојили сребро на ЕП за сениоре до 23 године

Спортски журнал 03.09.2017
Српски веслачи Игор Ђерић и Александар Беђик освоји су сребрну медаљу на Европском првенсу за сениоре до 23 године у пољском граду Крушвици. Ђерић и Беђик, којима је такмичење у Пољској било прво на медјународној… »

Веслање: Ђерић и Беђик европски вицешампиони

Блиц спорт 03.09.2017
Српски дубл скул Игор Ђерић, Александар Беђик освојио сребрну медаљу на Првом европском првенству за сениоре до 23 године које је 2. и 3. септембра одржано у пољским Крушвицама. Душан Славнић је освојио 10. место у скифу… »

Ђерић и Беђик сребрни на Европском првенству

Мондо 03.09.2017
Српски веслачи одлични у дубл скулу смотре најбољих млађих сениора Европе. Фото: МН Пресс Српски веслачи Игор Ђерић и Александар Беђик освоји су данас сребрну медаљу на Европском првенсу за сениоре до 23 године у пољском… »

Нова медаља за српске веслаче

Вести онлине 03.09.2017
Српски дубл скул у саставу Игор Ðерић и Александар Беђик освојио је сребрну медаљу на Европском првенству за веслаче до 23 године у пољским Крушвицама. Ðерић и Беђик, којима је такмичење у Пољској било прво на великој… »

Вести дана »