Повезане вести

Аутомобил "закачио" дечака, тешко повређен

Мондо 11.10.2017
Једанаестогодишњи дечак је тешко повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је данас Полицијска управа. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Тхинкстоцк Аутомобил је закачио руку дечака… »

Несрећа код Прокупља: Тешко повређен једанаестогодишњи дечак

Вечерње новости 11.10.2017
У саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница тешко је повређен једанаестогодишњи дечак. ПРОКУПЉЕ - У саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница тешко је повређен… »

У несрећи код Прокупља тешко повређен дечак

Б92 11.10.2017
Прокупље -- Један 11-годшњи дечак јтешко је повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је Полицијска управа. Аутомобил је закачио руку дечака који је пешачио коловозом код… »

Несрећа код Прокупља, тешко повређен дечак

РТС 11.10.2017
Једанаестогодишњи дечак је тешко повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је тамошња полиција. Аутомобил је закачио руку дечака који је пешачио коловозом код Растовничког… »

У несрећи код Прокупља тешко повређен једанаестогодишњак

Нови магазин 11.10.2017
Један једанаестогодишњи дечак је тешко повређен у саобраћајној несрећи на путу од Прокупља ка насељу Растовница, саопштила је данас Полицијска управа. Аутомобил је закачио руку дечака који је пешачио коловозом код… »

Вести дана »