Повезане вести

Аналитичари: Притисак на Приштину да формира ЗСО

РТС 14.01.2018
Наставак дијалога Београда и Приштине који је заказан за уторак 16. јануара у Бриселу, према мишљену саговорника "Тањуга", очекиван је, јер без дијалога Београда и Приштине нема будућности за читав регион, Србију и… »

Дијалог Београда и Приштине: У фокусу ЗСО и енергетика

Вечерње новости 14.01.2018
Технички дијалог Београда и Приштине наставља се у уторак, а теме разговора првенствено би требало да буду још непримењени договори из Бриселског споразума - формирање Заједнице српских општина и енергетика. Технички… »

Брисел: Технички дијалог Београда и Приштине наставља се у уторак

Дневник 14.01.2018
БРИСЕЛ: Технички дијалог Београда и Приштине наставља се у уторак, а теме разговора првенствено би требало да буду још непримењени договори из Бриселског споразума - формирање Заједнице српских општина и енергетика, сазнаје… »

Брисел: У фокусу преговора ЗСО и енергетика

РТС 14.01.2018
Технички дијалог Београда и Приштине наставља се у уторак, а теме разговора првенствено би требало да буду још непримењени договори из Бриселског споразума - формирање Заједнице српских општина и енергетика, сазнаје… »

Брисел: У фокусу ЗСО и енергетика

РТВ 14.01.2018
БРИСЕЛ - Технички дијалог Београда и Приштине наставља се у уторак, а теме разговора првенствено би требало да буду још непримењени договори из Бриселског споразума - формирање Заједнице српских општина и енергетика… »

Наставља се дијалог у Бриселу

Вечерње новости 14.01.2018
У уторак се састају делегације Београда и Приштине, а кључна тема и заједница српских општина. После дуже паузе разговоре ће предводити Марко Ђурић и Авни Арифи. БРИСЕЛ: ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКАТЕХНИЧКИ дијалог између… »

Вести дана »