Повезане вести

На аеродрому у Подгорици више летова отказано због снега

БК ТВ 27.02.2018
Снег донео проблеме. Како је било најављено, подгорички Аеродром поново је отворен за саобраћај, али је више летова отказано. Аеродром је ноћас и јутрос био затворен због снега. Портал РТЦГ преноси да, иако је писта… »

У БиХ проглашен наранџасти метеоаларм: На планинама и до минус 20 степени

Пресс 27.02.2018
Федерални хидрометеоролошки завод издао је наранџасто упозорење за подручје целе Босне и Херцеговине због ниских температура ваздуха. Фото:ЕПА Како је саопштено из ФХМЗ-а, упозорење се односи на период од 28. фебруара до 1… »

У БиХ проглашен наранџасти метеоаларм: На планинама и до минус 20 степени

Курир 27.02.2018
Федерални хидрометеоролошки завод издао је наранџасто упозорење за подручје целе Босне и Херцеговине због ниских температура ваздуха. Како је саопштено из ФХМЗ-а, упозорење се односи на период од 28. фебруара до 1. марта у… »

Минус штипа: Наранџасто упозорење због ниске температуре за целу БиХ

Блиц 27.02.2018
Федерални хидрометеоролошки завод објавио је за наредна два дана наранџасто упозорење због ниске јутарње температуре. Упозорење је издато за подручје целе БиХ, а ниска температура биће у јутарњим часовима и већи део… »

Регион окован снегом, ледом и температурама у минусу

Вечерње новости 27.02.2018
Арктичка зима са температурама у минусу и јаким олујним ветровима, оковала је земље региона. Сматра се да је ово најхладнија зима у овом веку. ЗАГРЕБ, САРАЈЕВО, ПОДГОРИЦА, СКОПЉЕ - Арктичка зима са температурама у минусу и… »

Снег прави хаос у Подгорици: Аеродром прво затворен, па поново отворен, али летови и даље касне!

Курир 27.02.2018
Аеродром у Подгорици био је затворен читаву ноћ због снега који све време пада, али је јутрос поново отворен. Портал РТЦГ преноси да, иако је писта очишћена, летове су отказале компаије Виж Аир, Аир Сербиа, Туркисх Аирлинес… »

Аеродром у Подгорици поново отворен, више летова отказано

РТВ 27.02.2018
ПОДГОРИЦА - Како је било најављено, подгорички Аеродром поново је отворен за саобраћај, али је више летова отказано. Аеродром је ноћас и јутрос био затворен због снега. Портал РТЦГ преноси да, иако је писта очишћена… »

Вести дана »