Повезане вести

Србија се повезује са ираном: Техеран никад ближе Београду!

Правда 13.03.2018
Србија је једна од ретких земаља на свету која има изузетно висок ниво билатералних односа и безвизни режим са Исламском Републиком Иран. Након готово три деценије, поново је успостављена директна авио-линија између Београда и… »

Авио карте за линију Београд-Техеран распродате до јуна

Где инвестирати 13.03.2018
Након скоро три деценије паузе поново је успостављена директна авио-линија између Београда и Техерана. Карте на тој релацији распродате су до јуна. Министар туризма Расим Љајић каже да се Србија спрема за долазак иранских… »

Успостављена авио-линија Београд–Техеран

РТС 13.03.2018
Након готово три деценије, поново је успостављена директна авио-линија између Београда и Техерана, а карте за летове на тој релацији продате су до јуна. Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић истакао је тим… »

Авиони поново лете из Београда за Техеран, карте продате до јуна

Политика 13.03.2018
Након готово три деценије данас је поново успостављена директна авио линија између Београда и Техерана, оператер ће бити Иран Ер, а карте за се летове на овој еалцији продате су до јуна. Љајић: Безвизни режим са Ираном не… »

Авиони поново лете из Београда за Техеран, карте продате до јуна

Вечерње новости 13.03.2018
После готово три деценије данас је поново успостављена директна авио линија између Београда и Техерана, оператер ће бити Иран Ер, а карте за се летове на овој еалцији продате су до јуна. После готово три деценије данас је… »

Љајић: Успостављање авио-линије са Ираном важно за долазак туриста

Нови магазин 13.03.2018
Министар трговине, туризма и телекомуникација Србије, Расим Љајић оценио је данас да је поновно успостављање авио-линије са Ираном најбољи показатељ да се Србија спрема за долазак туриста из те земље. Љајић је на… »

Авиони Из Београда поново лете из за Техеран, карте продате до јуна

Вести онлине 13.03.2018
Након готово три деценије данас је поново успостављена директна авио линија између Београда и Техерана, оператер ће бити Иран Ер, а карте за се летове на овој еалцији продате су до јуна. Министар трговине, туризма и… »

Авиони поново лете из Београда за Техеран, карте продате до јуна

Дневник 13.03.2018
БЕОГРАД: Након готово три деценије данас је поново успостављена директна авио линија између Београда и Техерана, оператер ће бити Иран Ер, а карте за се летове на овој еалцији продате су до јуна. Министар трговине, туризма и… »

Карте за лет Београд-Техеран плануле

Мондо 13.03.2018
Након готово три деценије поново је успостављена директна авио-линија између Београда и Техерана. Судећи по продаји карата - многи су једва чекали! Авионске карте за летове на релацији Београд-Техеран, авионима компаније "Иран… »

Након три деценије успостављена директна авио линија Београд-Техеран

Нова економија 13.03.2018
Након скоро три деценије успостављена је директна авио линија Београд-Техеран, оператер ће бити Иран Ер, а карте за летове на тој реалцији продате су до јуна. Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић истакао… »

Лет после три деценије - све карте продате до јуна

Б92 13.03.2018
Београд -- Након скоро три деценије успостављена је директна авио линија Београд-Техеран, оператер ће бити Иран Ер, а карте за летове на тој реалцији продате су до јуна. Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим… »

Након 3 деценије опет авионом до ирана: Успостављена линија Београд-Техеран, карте продате до јуна

Курир 13.03.2018
Након готово три деценије данас је поново успостављена директна авио линија између Београда и Техерана, а карте за се летове на овој еалцији продате су до јуна. Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић истакао… »

Вести дана »