Повезане вести

Премијерка са известиоцем за Србију: Ценимо подршку Европског парламента

Србија данас 24.05.2018
Мекалистер похвалио напоре наше владе. Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић истакла је данас у разговору са председавајућим Комитету за спољне послове Европског парламента и известиоцем за Србију Дејвидом… »

Председник Србије: Не желим замрзнути конфликт

Слободна Европа 24.05.2018
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да је за решавање проблема са Косовом што пре, без обзира на критике домаће јавности. "Даћу све од себе да се изборим против става 80 одсто људи који мисле да треба да… »

Вучић са Џоном Керијем у Београду

Глас Америке 24.05.2018
Председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић разговарали су у Београду са бившим америчким државним секретаром Џоном Керијем и једним од најзначајнијих америчких бизнисмена Тимом Колинсом о очувању мира… »

Мекалистер: Наставити реформе, Брнабић: Србија поуздан партнер (ФОТО)

Телеграф 24.05.2018
Мекалистер је похвалио напоре које Влада Србије чини на путу ка пуноправном чланству у Европској унији и указао на важност наставка реформи Повезане вести Најновије из категорије Вести. Председница Владе Србије Ана Брнабић… »

Вучић: Борићу се против замрзнутог конфликта, не желим да будем одговоран за нови сукоб (ФОТО)

Телеграф 24.05.2018
Председник Србије Александар Вучић је након састанка са известиоцем ЕП за Србију Дејвидом Макалистером рекао да ће Београд бити спреман да у сваком тренутку разговара са Албанцима о компромису Повезане вести Најновије из… »

Џон Кери са Вучићем

Слободна Европа 24.05.2018
Бивши амерички државни секретар Џон Кери и амерички бизнисмен Тим Колинс састали су се данас у Београду, без претходне најаве, са председником Србије Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић. Како је наведено у… »

Премијерка и председник Србије угостили бившег државног секретара САД: Шта је потребно за привлачење америчких…

Телеграф 24.05.2018
Домаћини су нагласили да ће Србија још више улагати у развој сектора информационих технологија, који већ данас учествује са 9,2 одсто у укупном извозу Републике Србије Повезане вести Најновије из категорије Вести. Председник… »

Брнабић и Вучић се састали са Џоном Керијем и са једним од најзначајнијих америчких бизнисмена (фото)

Србија данас 24.05.2018
Постигнута сагласност о јачању ИТ сектора. Председник Владе Србије Ана Брнабић и председник Александар Вучић састали су се данас са бившим државним секретаром САД Џоном Керијем и једним од најзначајнијих америчких… »

Вести дана »