Povezane vesti

Novi klub: Stefan Birčević promenio ekipu, ali ne i zemlju

Novi klub: Stefan Birčević promenio ekipu, ali ne i zemlju

Hot sport 26.06.2018
Reprezentativac Srbije će sledeću sezonu početi u Banvitu. Nakon što je iz Partizana stigao u Tursku, u Istanbul, sada će Birčević zadužiti opremu nove ekipe. Banvit je potpisao ugovor sa Srbinom koji je u protekloj sezoni prosečno beležio 12 i… »
Birčević ostaje u Turskoj, sledeća stanica Banvit

Birčević ostaje u Turskoj, sledeća stanica Banvit

N1 Info 26.06.2018
Srpski košarkaš Stefan Birčević novo je pojačanje Banvita, saopšteno je u tom klubu. Reprezentativac Srbije je u Banvit stigao iz redova Istanbula, u čijem dresu je prethodne sezone pružao dobre partije. On je u turskom šampionatu prosečno… »
Birčević u Banvitu

Birčević u Banvitu

Mozzart sport 26.06.2018
Reprezentativac Srbije promenio klub, ali ne i zemlju u kojoj će igrati. Stefan Birčević promenio je klub, ali ostaje u Turskoj. Posle godinu dana provedenih u Istanbulu, u utorak je potpisao ugovor sa ekipom Banvita. Prošle sezone reprezentativac… »
Birčević ima novi klub

Birčević ima novi klub

Sportske.net 26.06.2018
Nekadašnji košarkaš Radničkog iz Kragujevca i Partizana, Stefan Birčević, pronašao je novi klub. Reprezentativac Srbije Stefan Birčević upisuje novo poglavlje u svojoj karijeri. Njegov šesti klub u karijeri biće Banvit, pošto je završio… »
Štimac odlazi iz Efesa

Štimac odlazi iz Efesa

Dnevnik 26.06.2018
ISTANBUL: Srpski košarkas Vladimir Štimac najverovatnije će raskinuti ugovor sa turskim Anadolu Efesom, javlja specijalizovani košarkaški sajt Sportando. Efes je odlučio da iskoristi opcionu klauzulu u ugovoru i raskine ugovor sa Štimcem, samo… »

Vesti dana »