Повезане вести

Лео Вестерман се вратио у бивши клуб

Спортске.нет 24.09.2018
Након сезоне проведене у екипи ЦСКА, Лео Вестерман је поново постао кошаркаш Жалгириса. Француски кошаркаш и некадашњи члан Партизана, Лео Вестерман, поново је постао члан Жалгириса. Плејмејкер је претходне године играо… »

Вестерман се вратио у Жалгирис

Вечерње новости 24.09.2018
Како се наводи, 26-годишњи плејмејкер потписао је уговор на једну плус једну сезону. Француски кошаркаш Лео Вестерман после једне сезоне у московском ЦСКА вратио се у Жалгирис, саопштио је литвански шампион. Како се наводи… »

Вестерман се вратио у Жалгирис

Вести онлине 24.09.2018
Француски бек, некадашњи кошаркаш Партизана, поново у зеленом дресу литванског првака после само једне сезоне у ЦСКА из Москве. Уговор је потписао на годину дана с могућношћу продужетка за још годину. Када је претпрошле… »

Вестерман се вратио у Жалгирис

Моззарт спорт 24.09.2018
Потписао је уговор на једну плус једну сезону. Познато лице се вратило у Жалгирис. Лео Вестерман је нови/стари играч Зелене шуме. Клуб и играч су се договорили о новој сарадњи. Француз је тако потписао уговор на једну плус… »

Лео Вестерман поново у Жалгирису

Спортски журнал 24.09.2018
Како се наводи, 26-годишњи плејмејкер потписао је уговор на једну плус једну сезону. Француски кошаркаш Лео Вестерман после једне сезоне у московском ЦСКА вратио се у Жалгирис, саопштио је литвански шампион. Бивши… »

Повратак Вестермана у Жалгирис

Мондо 24.09.2018
Француз поново међу Литванцима. Фото: МН Пресс Лео Вестерман ће по други пут у каријери играти за Жалгирис. После сезоне проведене у московском ЦСКА, француски плејмејкер опет је код Шарунаса Јасикевичијуса, са којим је… »

Вестерман се враћа у "зелену шуму"

Б92 24.09.2018
Француски кошаркаш Лео Вестерман опет ће обући дрес литванског шампиона Жалгириса. Вестерман се враћа у Жалгирис после годину дана паузе, током које је провео сезону у ЦСКА из Москве, не превише успешно. Француз је… »

Вести дана »