Повезане вести

Италијански бегунац Батисти стигао у Италију да одслужи доживотну казну

Радио 021 14.01.2019
Италијански радикални левичар Чезаре Батисти који је пре три деценије осуђен на доживотни затвор због убиства, стигао је у Рим, пошто је његов живот познатог бегунца прекинут хапшењем у Боливији. Батисти, који није имао… »

Опсадно стање у риму! Скоро 40 година чекали су његово хапшење: Члан забрањене левичарске групе изручен, невиђене…

Курир 14.01.2019
Италијански бивши екстремни левичар Чезаре Батисти (64), осуђен на доживотну робију због убистава, стигао је данас италијанским војним авионом из Боливије на римски аеродром. Батисти је, без лисица, изашао из авиона окружен… »

Променили затвор у последњем тренутку: Уместо у Риму, Батисти ће доживотну служити у забаченом делу Сардиније, у овом…

Курир 14.01.2019
Бивши италијански левичарски екстремиста Чезаре Батисти, који је 37 година био у бекству, а осуђен је на доживотну робију због убистава, пребачен је данас у затвор с максималним обезбеђењем у забаченом западном делу… »

Екстремни левичар који је бежао 37 година пребачен у затвор са максималним обезбеђењем

Блиц 14.01.2019
Бивши италијански левичарски екстремиста Ћезаре Батисти, који је 37 година био у бекству, а осуђен је на доживотну робију због убистава, пребачен је данас у затвор с максималним обезбеђењем у забаченом западном делу… »

Бивши екстремни левичар пребачен у високо обезбеђен затвор на Сардинији

РТС 14.01.2019
Ћезаре Батисти, бивши италијански левичарски екстремиста, који је 37 година био у бекству, а осуђен је на доживотну робију због убистава, пребачен је у затвор с максималним обезбеђењем у западном делу Сардиније… »

Италијански бегунац Батисти стигао у Италију да одслужи доживотну казну

Н1 Инфо 14.01.2019
Италијански радикални левичар Чезаре Батисти који је пре три деценије осуђен на доживотни затвор због убиства стигао је у Рим, пошто је његов живот познатог бегунца прекинут хапшењем у Боливији. Италијански војни авион с… »

Ћезаре Батисти депортован у Италију (фото, видео)

Мондо 14.01.2019
Италијански радикални левичар Ћезаре Батисти који је пре три деценије осуђен на доживотни затвор због убиства стигао је данас у Рим, пошто је његов живот познатог бегунца прекинут хапшењем у Боливији. Италијански војни… »

Италијански „црвени терориста” ухапшен у Боливији

Политика 14.01.2019
Екстремни левичар Чезаре Батисти (64), чије изручење Рим тражи деценијама, осуђен је на доживотну робију због четири убиства осамдесетих година. Према извештајима агенција Рим - Италија је јуче послала авион у Боливију… »

Опсадно стање у риму: Слетео на аеродром члан забрањене левичарске групе, који је био у бекству скоро 40 година (фото…

Блиц 14.01.2019
Италијански бивши екстремни левичар Ћезаре Батисти (64), осуђен на доживотну робију због убистава, стигао је данас италијанским војним авионом из Боливије на римски аеродром. Батисти је, без лисица, изашао из авиона окружен… »

Батисти изручен Италији

Б92 14.01.2019
Милано -- Бивши италијански левичар Ћезаре Батисти (64), који је осуђен за убиство и налазио се скоро 40 година у бекству, изручен је Италији након хапшењау Боливији. Вест о његовом изручењу потврдила је у саопштењу… »

Батисти полетео из боливије: Након скоро 40 година бекства бивши левичар изручен Италији

Блиц 14.01.2019
Бивши италијански левичар Ћезаре Батисти (64), који је осуђен за убиство и налазио се скоро 40 година у бекству, изручен је Италији након што је ухапшен у Боливији, саопштили су званичници вечерас. Вест о његовом… »

Вести дана »