Повезане вести

Перуничић: Боли ме овакав резултат; Савез: Ненад остаје!

Хот спорт 23.01.2019
Након завршеног учешћа на Светском првенству, дошло је време да се подвуче црта и сведу рачуни. У просторијама Рукометног савеза Србије одржана је конференција за медије на којој су утиске са шампионата одржаног у… »

Перуничић остаје селектор, Савез верује у њега! (фото)

Мондо 23.01.2019
Председник Управног одбора Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић одмах после повратка екипе из Данске пружио је подршку шефу струке "орлова". Рукометна репрезентација Србије наступила је на актуелном Мундијалу у… »

Ђурковић: Перуничић остаје селектор рукометаша

Данас 23.01.2019
Председник Управног одбора Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић рекао је данас да ће Ненад Перуничић остати селектор мушке репрезентације, иако је екипа освајањем 18. места на Светском првенству остварила најлошији… »

Ђурковић: Перуничић остаје селектор рукометаша

Бета 23.01.2019
Председник Управног одбора Рукометног савеза Србије Божидар Дјурковић рекао је данас да ће Ненад Перуничић остати селектор мушке репрезентације, иако је екипа освајањем 18. места на Светском првенству остварила најлошији… »

Болно и поучно: Перуничић о СП, ризику, смени генерација

Вечерње новости 23.01.2019
Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић има пуно поверење и остаће на том месту, потврдио је данас председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић. НЕНАД Перуничић се не каје што је на СП у… »

Перуничић: Боли ме 18.место, тренутно немамо квалитет

Моззарт спорт 23.01.2019
„Желео сам да играју Абутовић и Шешум, али...“, поручио је селектор рукометне репрезентације. Селектор Србије Ненад Перуничић признао је да га боли 18. место на Светском првенству у Немачкој и Данској, најлошијем… »

Перуничић: Боли ме 18. место, стојим иза подмлађивања

Дневник 23.01.2019
БЕОГРАД: Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић признао је данас да га боли 18. место на Светском првенству у Немачкој и Данској, најлошијем икада на турнирима, и преузео одговорност за резултат, али и… »

Ђурковић: Перуничић остаје, очекивања била превелика

Н1 Инфо 23.01.2019
Председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић рекао је на конференцији за медије да рукометна репрезентација неће мењати селектора додавши да је уверен да ће се рад Ненада Перуничића валоризовати кроз резултате… »

Перуничић анализирао учинак на СП: Болно, али исправно

Мондо 23.01.2019
Селектор српских рукометаша признао да је разочаран пласманом, али сматра да је подмлађивање националног тима пут којим треба наставити. Фото: Гуливер/Гетти Имагес/Мартин Росе Селектор рукометне репрезентације Србије, Ненад… »

Ђурковић: Перуничић остаје, резултати ће доћи временом

Дневник 23.01.2019
БЕОГРАД: Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић има пуно поверење и остаће на том месту, потврдио је данас председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић. Без обзира на 18. место на Светском… »

Перуничић остаје селектор: Некад смо јурили резултат па били 12, 13.

Б92 23.01.2019
Селектор Србије Ненад Перуничић има пуно поверење Савеза и остаће на том месту, потврдио је председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић. Без обзира на 18. место на Светском првенству у Немачкој и Данској… »

Ђурковић: Перуничић остаје, резултати ће доћи временом

Спортски журнал 23.01.2019
Селектор Србије Ненад Перуничић има пуно поверење и остаће на том месту, потврдио је председник Рукометног савеза Србије Божидар Ђурковић. Без обзира на 18. место на Светском првенству у Немачкој и Данској, Перуничић… »

Перуничић: Боли ме 18. место, стојим иза подмлађивања

Спортски журнал 23.01.2019
Селектор Србије Ненад Перуничић признао је да га боли 18. место на Светском првенству у Немачкој и Данској, најлошијем икада на турнирима, и преузео одговорност за резултат, али и подсетио да је за велике промене и… »

Вести дана »