Повезане вести

Дачић и Михајловић са шефом дипломатије Венецуеле: Дијалог је једини начин да се дође до решења

Блиц 16.03.2019
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се данас са министром спољних послова Венецуеле Хорхеом Ареасом, који борави у посети Србији. Министар Дачић исказао је задовољство због посете и… »

Дачић разговарао с Ареасом

Нови магазин 16.03.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић разговарао је данас са министром спољних послова Венецуеле Хорхеом Ареасом, и захвалио његовој земљи на непризнавању Косова и подршци у међународним организацијама, саопштило је МСП… »

Дачић са шефом дипломатије Венецуеле - међусобна подршка на међународној сцени

РТВ 16.03.2019
БЕОГРАД - Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се данас са министром спољних послова Венецуеле Хорхеом Ареасом, који борави у посети Србији. Министар Дачић исказао је задовољство… »

Дачић: Србија разуме ситуацију у Венецуели

Данас 16.03.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се данас са министром спољних послова Венецуеле Хорхеом Ареасом, коме је захвалио на принципијелној позицији те државе по питању Косова, као и на гласању против пријема Косова у… »

Дачић са шефом дипломатије Венецуеле

Б92 16.03.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се са министром спољних послова Венецуеле Хорхеом Ареасом, који борави у посети Србији. Министар Дачић исказао је задовољство због посете и пренео је да Србију и Венецуелу… »

Дачић са шефом дипломатије Венецуеле

РТС 16.03.2019
Први потпредседник Владе Србије и министар спољних послова Ивица Дачић сусрео се са министром спољних послова Венецуеле Хорхеом Ареасом, који борави у посети Србији. Дачић је венецуеланском колеги пренео да Србију и… »

Вести дана »