Повезане вести

Језиво! Деца у Хрватској разбила аутомобиле само зато што су имала ове регистрације!

Ало 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије. Наводи се да је реч о двема београдским и једним сомборским регистарским таблицама. Према незваничним… »

Деца уништила српске таблице, тата рекао да су "злочести аути"

Вести онлине 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије, јавио је "Дубровачки дневник". Наводи се да је реч о двема београдским и једним сомборским регистарским… »

Дубровник, уништене три регистарске таблице из Србије

РТС 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица ове недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије, јавио је "Дубровачки дневник". Наводи се да је реч о двема београдским и једним сомборским регистарским таблицама… »

У Дубровнику деца скинула српске регистарске таблице: "Тата је рекао да су то злочести аутомобили"

Телеграф 17.03.2019
Неколико деце нижих разреда основне школе ударала су таблице и оштећивала их. У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије, јавио је "Дубровачки… »

Дубровник: Деца уништила српске таблице – тата рекао да су у ауту злочести људи

РТВ 17.03.2019
ДУБРОВНИК - У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије, јавио је "Дубровачки дневник". Наводи се да је реч о двема београдским и једним сомборским… »

Скандал у Хрватској: Деца уништила таблице Србије,тата рекао да су злочести аути

Вечерње новости 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије. У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила… »

Дубровник: Деца уништила таблице срб

Мондо 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије, јавио је "Дубровачки дневник". Фото: МОНДО/Јелена Стокић Наводи се да је реч о двема београдским и једним… »

Деца у Хрватској поразбијала кола са српским таблицама: Тата им је рекао да су то ''злочести аути''

Србија данас 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица током протекле недеље уништене су три регистарске таблице аутомобила из Србије. Наводи се да је реч о двема београдским и једним сомборским регистарским таблицама. Малолетник губи контролу… »

Деца у дубровнику разбијала српске таблице, па дала скандалозно објашњење: Тата нам је рекао да су то зли аутомобили!

Курир 17.03.2019
Три српске регистарске таблице са путничких возила уништене су ове недеље у Новој Мокошици, приградском дубровачком насељу. Реч је о две београдске и једној сомборској таблици. Како преносе локални медији, неколико деце… »

''Злочести српски аутомобили'' у Дубровнику: Родитељи уче децу да скидају српске регистарске таблице

Правда 17.03.2019
У дубровачком насељу Нова Мокошица неколико малолетника оштетило је регистарске ознаке три аутомобила из Србије, јер су им родитељи рекли како је реч о "злочестим аутима", пишу дубровачки медији. Оштећене су београдске… »

Вести дана »