Повезане вести

Бомба у центру Београда? МУП: Лажна узбуна

Б92 15.04.2019
Београд -- Радник обезбеђења ТЦ "Рајићева", који се налази у центру Београда, јавио јутрос око 10 часова да сумња да се на паркингу налази бомба. МУП: Лажна узбуна. Након што је тај радник обавестио МУП, позвана је… »

МУП: Није било бомбе испод аутомобила у гаражи у Београду

Нови магазин 15.04.2019
Испод аутомобила у подземној гаражи Тржног центра Рајићева у Кнез Михаиловој улици у Београду није постављена експлозивна направа, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова. У саопштењу се наводи да је… »

Лажна узбуна у ТЦ Рајићева, пријављена бомба испод аутомобила

Н1 Инфо 15.04.2019
Контрадиверзиона екипа Министарства унутрашњих послова утврдила је да испод аутомобила у подземној гаражи Тржног центра Рајићева у Кнез Михаиловој улици није постављена експлозивна направа, саопштио је МУП. Полицију је… »

Нема експлозивне направе у Рајићевој

Политика 15.04.2019
Контрадиверзиона екипа Министарства унутрашњих послова утврдила је да испод аутомобила у подземној гаражи Тржног центра Рајићева у Кнез Михаиловој улици није постављена експлозивна направа. Полицију је служба обезбеђења… »

Лажна дојава о бомби у тржном центру "Рајићева"

РТС 15.04.2019
Контрадиверзиона екипа МУП-а утврдила је да испод аутомобила у подземној гаражи тржног центра "Рајићева" у Кнез Михаиловој улици није постављена експлозивна направа. Полицију је служба обезбеђења овог тржног центра… »

Радник обезбеђења пријавио чудне откуцаје испод паркираног аутомобила у центру Београда, утврђено да је лажна дојава

Блиц 15.04.2019
Полиција је данас добила дојаву да се сумња да се испод једног аутомобила на паркингу у самом центру Београда налази експлозивна направа, сазнаје "Блиц". Како незванично сазнајемо, један од запослених на паркингу пријавио је да… »

(Курир ТВ) лажна узбуна у центру Београда! Нема бомбе у подземној гаражи тржног центра у рајићевој!

Курир 15.04.2019
Један радник обезбеђења ТЦ "Рајићева", који се налази у центру Београда, јавио је јутрос око 10 часова да сумња да се на паркингу налази бомба. Он је полицији рекао да се у подземној гаражи тржног центра у првом нивоу, у… »

Лажна дојава о бомби у тржном центру у Београду

Радио 021 15.04.2019
Контрадиверзиона екипа МУП-а утврдила је да испод аутомобила у подземној гаражи Тржног центра Рајићева у Кнез Михаиловој улици у Берограду није постављена експлозивна направа. Полицију је служба обезбеђења овог тржног… »

МУП: Лажна дојава о бомби у ТЦ Рајићева

Данас 15.04.2019
Контрадиверзиона екипа Министарства унутрашњих послова утврдила је да испод аутомобила у подземној гаражи Тржног центра Рајићева у Кнез Михаиловој улици није постављена експлозивна направа, саопштио је МУП. Како се наводи у… »

Вести дана »