Повезане вести

Временска прогноза - 17. мај

РТС 16.05.2019
Променљиво облачно и мало топлије, понегде са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином,углавном у јужним и источним крајевима. Ветар слаб, променљив. Највиша температура од 17 до 21 степени. Прогноза… »

У Србији сутра променљиво облачно и топлије време

Нови магазин 16.05.2019
У Србији ће сутра бити променљиво облачно и мало топлије, са дужим периодима сунчаног времена, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Понегде ће бити краткотрајне кише или локалних пљускова са… »

Временска прогноза: Ево какво нас време чека у петак

Вечерње новости 16.05.2019
У Србији ће у петак бити променљиво облачно и мало топлије са дужим периодима сунчаног времена, понегде са краткотрајном кишом или локалним пљусковима са грмљавином, углавном у јужним и источним крајевима. У Србији ће у… »

У Србији сутра мало топлије

Данас 16.05.2019
У Србији ће сутра бити променљиво облачно и мало топлије, са дужим периодима сунчаног времена, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ). Понегде ће бити краткотрајне кише или локалних пљускова са… »

Данас облачно време, понегде са кишом

Нови магазин 16.05.2019
У Србији ће данас бити претежно облачно време, у свим крајевима осим на северу местимично са кишом, уз локалне пљускове са грмљавином после подне на југу и истоку, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Дуваће… »

Киша стала, Сава расте, насипи спремни

Дневник 16.05.2019
Киша која је падала скоро непрекидно два дана скоро је сасвим престала. Ипак, и поред тога што се сунце пробија кроз облаке, Србија није изашла из кишног периода и хладног времена, упозоравају метеоролози. Према прогнозама… »

И данас киша, а наредних седам дана...

Мондо 16.05.2019
У Србији ће данас бити претежно облачно, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично са кишом, после подне на југу и истоку и са локалним пљусковима са грмљавином. Ево какво ће време бити у наредном периоду… »

Данас претежно облачно, могућа киша, највише 19 степени

Блиц 16.05.2019
У Србији ће данас бити претежно облачно, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично са кишом, после подне на југу и истоку и са локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од… »

Данас тмурно, али топлије: Претежно облачно, понегде са кишом и до 19 степени

Курир 16.05.2019
БЕОГРАД - У Србији ће данас бити претежно облачно, на северу углавном суво, у осталим крајевима местимично са кишом, после подне на југу и истоку и са локалним пљусковима са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа… »

Вести дана »