Повезане вести

Дачић: Помоћ Србије Мадагаскару

Данас 16.05.2019
Председник Мадагаскара Андри Раџоелина данас је у Антананариву, у разговору са министром спољних послова Ивицом Дачићем, потврдио подршку територијалној целовитости Србије објаснивши да је његова земља, управо у жељи да… »

Мадагаскар подврдио подршку целовитости Србије

Дневник 16.05.2019
БЕОГРАД: Председник Мадагаскара Андри Раџоелина потврдио је данас поново подршку територијалној целовитости Србије, саопштило је српско Министарство спољних послова (МСП). Како се наводи, у разговору с првим потпредседником… »

Мадагаскар потврдио подршку целовитости Србије

Политика 16.05.2019
Председник Мадагаскара Андри Раџоелина потврдио је данас поново подршку територијалној целовитости Србије, саопштило је српско Министарство спољних послова (МСП). Како се наводи, у разговору с првим потпредседником Владе… »

Мадагаскар потврдио подршку целовитости Србије

РТВ 16.05.2019
БЕОГРАД - Председник Мадагаскара Андри Раџоелина потврдио је данас поново подршку територијалној целовитости Србије, саопштило је српско Министарство спољних послова (МСП). Како се наводи, у разговору с првим потпредседником… »

Дачић са председником Мадагаскара о унапређењу односа две земље

РТС 16.05.2019
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић борави у званичној посети Републици Мадагаскар. Шеф српске дипломатије се у Антананариву сусрео са председник Мадагаскара Андри Раџоелином и високим званичницима те земље… »

Против независности Косова: Мадагаскар подврдио подршку целовитости Србије

Вечерње новости 16.05.2019
Председник Мадагаскара Андри Раџоелина потврдио је данас поново подршку територијалној целовитости Србије, саопштило је српско Министарство спољних послова (МСП). Председник Мадагаскара Андри Раџоелина потврдио је данас… »

Дачић са званичницима Мадагаскара о јачању сарадње

Нови магазин 16.05.2019
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић који борави у посети Мадагаскару разговарао је данас са високим званичницима те земље о унапређењу сарадње у областима од обостраног интереса. Он је са министром спољних послова… »

Дачић: Србија искрени пријатељ Мадагаскара

Б92 16.05.2019
Антананариво -- Министар спољних послова Ивица Дачић борави у званичној посети Мадагаскару, где је данас у Антананариву разговарао са високим званичницима те земље. Министар Дачић имао је одвојене сусрете са министром… »

Дачић у посети Мадагаскару: Имамо изузетну сарадњу

Блиц 16.05.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић борави у званичној посети Мадагаскару, где је данас у Антананариву разговарао са високим званичницима те земље. Дачић имао је одвојене сусрете са министром економије, финансија… »

Дачић на Мадагаскару: Ми из времена Тита имамо изузетну сарадњу са том острвском земљом (фото)

Курир 16.05.2019
Министар спољних послова Ивица Дачић борави у званичној посети Мадагаскару, где је данас у Антананариву разговарао са високим званичницима те земље. Министар Дачић имао је одвојене сусрете са министром економије, финансија… »

Вести дана »