Повезане вести

Адровца ипак неће саслушати

Вечерње новости 16.05.2019
На суђењу за покушај убиства Милана Бека Виши суд одлучио да одустане од вероватно кључног сведока. Наши правосудни органи тврде да су "нереални услови" за узимање његовог исказа у швајцарској. НА суђењу за покушај… »

Случај Беко: Суд одустао од саслушања Адровца

Б92 16.05.2019
Београд -- Виши суд у Београду одлучио да одустане од саслушања Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића. Они се терете за покушај убиства бизнисмена Милана Бека у… »

Настављено суђење за покушај убиства Бека, без саслушања Адровца видео линком

Н1 Инфо 16.05.2019
Суђење за покушај убиства Милана Бека настављено је пред Вишим судом у Београду. Судско веће је одлучило да супруг Маје Адровац и пријатељ Александра Здравковића - којима се суди за покушај убиства бизнисмена - неће… »

Суд одустао од сведочења Адровца у случају „Беко”

Политика 16.05.2019
Виши суд у Београду одлучио је да одустане од саслушања Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића, оптужених за покушај убиства бизнисмена Милана Бека у новембру… »

Суд одустао од сведочења Адровца у случају "Беко"

РТВ 16.05.2019
БЕОГРАД - Виши суд у Београду одлучио је данас да одустане од саслушања Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића, оптужених за покушај убиства бизнисмена Милана Бека… »

Случај "беко": Суд одустао од сведочења Ивана Адровца због сукоба са затвором у Швајцарској: "Откачили су нас"

Блиц 16.05.2019
Виши суд у Београду одлучио је данас да одустане од саслушања Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића, оптужених за покушај убиства бизнисмена Милана Бека у… »

Суд одустао од сведочења Адровца у случају Беко

Дневник 16.05.2019
БЕОГРАД: Виши суд у Београду одлучио је данас да одустане од саслушања Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића, оптужених за покушај убиства бизнисмена Милана Бека… »

Случај Беко: Суд одустао до сведочења Адровца

РТС 16.05.2019
Виши суд у Београду одлучио је да одустане од саслушања Ивана Адровца у поступку који се води против његове супруге Маје Адровац и Александра Здравковића, оптужених за покушај убиства бизнисмена Милана Бека у новембру… »

Суђење за покушај убиства Милана Бека, пропао покушај саслушања Ивана Адровца: Швајцарци поставили немогуће захтеве за…

Курир 16.05.2019
Саслушање Ивана Адровца, супруга Маје Адровац и пријатеља Александра Здравковића којима се суди за покушај убиства бизнисмена Милана Бека у новембру 2014., одложено је данас пошто је према речима судије Марине Анђелковић… »

Бивши "Пинк Пантер" неће сведочити у случају атентата на "Бека": Швајцарци унапред траже питања за адровца

Блиц 15.05.2019
Иван Адровац, бивши припадник групе "Пинк Пантер" и супруг другооптужене за покушај убиства бизнисмена Милана Бека из новембра 2014. године на Сењаку, ни сутра неће бити саслушан пред судом, сазнаје "Блиц". Иако се у… »

Вести дана »