Повезане вести

Пуцњава на Дорћолу: Рањен припадник „Кимијеве групе“?

Вести онлине 19.08.2019
Једна особа повређена је у пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу. Незванично, реч је о Војиславу Каличанину, иначе добро познатом полицији. Како је речено Тањугу у МУП-у Србије, повређени мушкарац је збринут… »

Члан кимијеве групе изрешетан по ногама на Дорћолу: Нерашчишћени рачуни и сукоби навијачких група мотив напада

Курир 19.08.2019
Војислав Каличанин (34), који је прексиноћ рањен у сачекуши у Улици Мике Аласа, одраније познат полицији као припадник Партизанове навијачке групе коју предводи Милош Радисављевић. Војислав Каличанин (34) рањен је у… »

Незванична сазнања: Упуцани одраније познат полицији, хици били упозорење

Б92 19.08.2019
Београд -- Једна особа повређена је у пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу. Незванично, реч је о Војиславу Каличанину, иначе добро познатом полицији. Како је речено Тањугу у МУП-у Србије, повређени мушкарац… »

Пуцњава на Дорћолу: Рањен члан Кимијеве групе већ био добро познат полицији

Блиц 19.08.2019
Београдска полиција трага за нападачем који је синоћ на Дорћолу ранио Војислава Каличанина (34), члана навијачке групе Партизана Милоша Радисавјевића Кимија, сазнаје "Блиц". Он је рањен са четири хица у ноге и налази ван… »

Дорћол: Упуцан "навијач Партизана", нападач у бекству

Мондо 19.08.2019
Једна особа рањена је у пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу. Медији: Упуцан навијач Партизана, "добро познат полицији"... Фото: МОНДО/Марио Милојевић - илустрација Повређени мушкарац је збринут у Ургентном… »

Један од вођа навијача партизана изрешетан на Дорћолу: Војиславу Каличанину пуцали у ноге, хитно пребачен у Ургентни…

Курир 19.08.2019
У пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу у улици Мике Аласа упуцан је Војислав Каличанин (34), иначе добро познат полицији од раније. Према сазнањима из извора блиских истрази, у њега су испаљена 3-4 хица и… »

У пуцњави на Дорћолу мушкарац рањен у ноге

РТВ 19.08.2019
БЕОГРАД - Једна особа повређена је у пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу. Како је речено Тањугу у МУП-у Србије, повређени мушкарац је збринут у Ургентном центру, а полиција ради на расветљавању догађаја… »

Пуцњава на Дорћолу

РТС 19.08.2019
У Улици Мике Аласа на Дорћолу синоћ је дошло до пуцњаве, незванично сазнаје РТС. Једна особа је са повредама превезена у Ургентни центар у Београду. Полиција је обавила увиђај, а у МУП-у кажу да раде на расветљавању свих… »

Пуцњава на Дорћолу: Мушкарац рањен у ноге

Вечерње новости 19.08.2019
Како је речено Тањугу у МУП-у Србије, повређени мушкарац је збринут у Ургентном центру, а полиција ради на расветљавању догађај. Једна особа повређена је у пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу. ДРАМА У… »

Једна особа повређена у пуцњави на Дорћолу

Дневник 19.08.2019
БЕОГРАД: Једна особа повређена је у пуцњави која се догодила после поноћи на Дорћолу. Како је речено Тањугу у МУП-у Србије, повређени мушкарац је збринут у Ургентном центру, а полиција ради на расветљавању догађаја… »

Пуцњава на Дорћолу, рањен мушкарац

Блиц 19.08.2019
Мушкарац од око 30 година рањен је у ноге вечерас у пуцњави која се догодила у Улици Мике Аласа на Дорћолу. Како сазнајемо, нападач је побегао са лица места и полиција трага за њим. У Хитној помоћи су нам потврдили да су… »

Вести дана »