Повезане вести

Трамп: Напад Турске на Сирију је лоша идеја

Политика пре 14 дана
ВАШИНГТОН - Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је напад Турске на Сирију лоша идеја и позвао Анкару да заштити верске мањине. САД не подржавају напад Турске на Сирију и јасно су ставиле до знања Турској да је та… »

Позиви Турској да обустави војну акцију

РТС пре 13 дана
Европски и светски званичници огласили су се поводом почетка турске војне офанзиве на северу Сирије. Амерички председник Доналд Трамп упозорио је Анкару због војне операције на северу Сирије, оценивши тај напад као "лошу… »

Трамп: Напад Турске на Сирију је лоша идеја

Б92 пре 13 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да је напад Турске на Сирију лоша идеја и позвао Анкару да заштити верске мањине. САД не подржавају напад Турске на Сирију и јасно су ставиле до знања Турској да је та операција лоша… »

ЕУ позвала Турску да оконча војну операцију на северу Сирије

Дневник пре 13 дана
БРИСЕЛ: Европска унија позвала је данас Турску да оконча војну операцију на северу Сирије, одбацујући било какве турске планове о безбедној зони за избеглице, уз оцену да тамо неће пружити помоћ. ЕУ позива Турску да прекине… »

Трамп против турског напада на Сирију: То је лоша идеја, Анкара да заштити цивиле

Курир пре 13 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да је напад Турске на Сирију лоша идеја и позвао Анкару да заштити верске мањине. САД не подржавају напад Турске на Сирију и јасно су ставиле до знања Турској да је та операција… »

ЕУ зове Турску да одмах прекине напад на север Сирије: Савет безбедности УН сутра иза затворених врата о овом сукобу

Курир пре 13 дана
Европска унија позвала је данас Турску да оконча војну операцију на северу Сирије, одбацујући било какве турске планове о безбедној зони за избеглице, уз оцену да тамо неће пружити помоћ. ЕУ позива Турску да прекине… »

Огласио се Трамп: Напад Турске на Сирију је лоша идеја

Блиц пре 13 дана
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да САД не подржавају напад Турске на Сирију и операцију на Блиском Истоку назвао лошом идејом. - Јутрос је Турска, чланица НАТО-а, напала Сирију. Сједињене Државе не подржавају… »

Свет оштро реагује на напад Турске, Америка поручила "скупо ћете платити"

Мондо пре 13 дана
Амерички Конгрес ће учинити напоре да турски председник Реџеп Тајип Ердоган скупо плати своју офанзиву у Сирији против курдских снага. Француска, В.Британија и Немачка затражили поводом тога одржавање седнице Савета… »

Свјетски званичници забринути због турске офанзиве у Сирији

Ал Јазеера пре 13 дана
Званичници су позвали Анкару на суздржане акције и упозорили на могућност поновног уздизања оружане групе Исламска држава Ирак и Левант. Свјетски званичници изразили су забринутост због турске офанзиве против курдских снага… »

Трамп: САД не одобравају турске операције у Сирији

Слободна Европа пре 14 дана
Председник САД Доналд Трамп је изјавио да не одобрава турски напад на северу Сирије, јасно предочавајући Анкари да је њена акција против курдских бораца који су помогли Вашингтону у борби против "Исламске државе", "лоша… »

Трамп: Напад Турске на Сирију је лоша идеја

Вести онлине пре 14 дана
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да је напад Турске на Сирију лоша идеја и позвао Анкару да заштити верске мањине. САД не подржавају напад Турске на Сирију и јасно су ставиле до знања Турској да је та операција… »

Столтенберг и Јункер позвали Турке да обуставе напад на Сирију: Моментално престаните са свим нападима, нећемо вам после…

Курир пре 14 дана
Председник Европске комисије Жан-Клод Јункер позивао је данас Турску да заустави своју војну операцију на северу Сирије и упозорио да ЕУ неће платити за помоћ Анкари у успостављању било какве безбедносне зоне у Сирији… »

САД припремају санкције због напада у Сирији: „Турска мора да плати високу цену“

Вести онлине пре 14 дана
Шеф Европске комисије Жан Клод Јункер позвао је Турску на уздржаност и на обустављање војне операције у Сирији која, како је рекао, нец́е донети позитивне резултате. – Турска је забринута због безбедности дуж границе са… »

Јункер позвао Турску да заустави офанзиву на северу Сирије

Дневник пре 14 дана
БРИСЕЛ: Председник Европске комисије Жан-Клод Јункер позивао је данас Турску да заустави своју војну операцију на северу Сирије и упозорио да ЕУ неће платити за помоћ Анкари у успостављању било какве безбедносне зоне у… »

Вести дана »