Повезане вести

Тешка несрећа код Крушевца, погинуо младић пошто је налетео на стуб

Телеграф 20.10.2019
Он је својим возилом ударио у бетонску бандеру. Тешка несрећа догодила се ноћас око 1.30 сати на путу Рибарска бања - Крушевац, а један младић је погинуо. У питању је В. М. (19) из села Гревци и страдао је на лицу места. Он… »

Изгубио живот возећи без дозволе: Младић (19) страдао код Крушевца када је изгубио контролу над колима и закуцао се у…

Блиц 20.10.2019
Младић који је страдао ноћас на путу Крушевац-Рибарска Бања је мештанин села Гревци, В. М. (19), а његово су тело ватрогасци сатима вадили из смрсканог возила. Ужасна несрећа догодила се према незваничним сазнањима у… »

Тежак удес код Рибарске Бање, погинуо деветнаестогодишњи младић

Б92 20.10.2019
Рибарска Бања -- Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је аутомобил ударио у бандеру. Деветнаестогодишњи В. М. из села Гревци, погинуо је ноћас када је изгубио је контролу… »

Вадили тело сатима из смрсканог аута: Ово је младић који је погинуо код Крушевца, у смрт возио без дозволе (фото)

Вечерње новости 20.10.2019
Несрећни возач, из за сада неутврђених околности, изгубио контролу над возилом и закуцао се у бандеру порет пута. КРУШЕВАЦ- МЛАДИЋ који је страдао ноћас на путу Крушевац-Рибарска Бања је мештанин села Гревци… »

Тежак удес код Рибарске Бање, погинуо младић

РТС 20.10.2019
Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је аутомобил ударио у бандеру, сазнаје РТС. Деветнаестогодишњи В. М. из села Гревци, погинуо је ноћас када је аутомобилом слетео са… »

Ово је младић који је страдао код Крушевца! Владимира (19) су сатима вадили из смрсканог аута: Закуцао се у бандеру, на месту…

Курир 20.10.2019
Младић који је страдао ноћас на путу Крушевац-Рибарска Бања је мештанин села Гревци је Владимир М.(19), а његово су тело ватрогасци сатима вадили из смрсканог возила. Ужасна несрећа догодила се према незваничним… »

Тежак удес код Рибарске Бање, погинуо младић

Вести онлине 20.10.2019
Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је аутомобил ударио у бандеру. Деветнаестогодишњи В. М. из села Гревци, погинуо је ноћас када је изгубио контролу над возилом и ударио… »

Тежак удес код Рибарске Бање, погинуо младић

Дневник 20.10.2019
РИБАРСКА БАЊА: Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је аутомобил ударио у бандеру. Деветнаестогодишњи В. М. из села Гревци, погинуо је ноћас када је изгубио је контролу… »

Тежак удес код Рибарске Бање, погинуо младић

РТВ 20.10.2019
РИБАРСКА БАЊА - Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је аутомобил ударио у бандеру. Деветнаестогодишњи В. М. из села Гревци, погинуо је ноћас када је изгубио је контролу… »

Слетео с пута и ударио у бандеру: У саобраћајној несрећи код Крушевца страдао возач, сумња се да је узрок пребрза вожња

Блиц 20.10.2019
Јутрос око 1.30 часова догодила се саобраћајна незгода када је аутомобил марке "фиат пунто" слетео са коловоза у близини Крушевца. Возач је страдао на лицу места. Како јавља РТС, живот је изгубио деветнаестогодишњи В. М… »

Тешка несрећа: Возио без дозволе, закуцао се у бандеру, умро на лицу места

Мондо 20.10.2019
Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је аутомобил ударио у бандеру, сазнаје РТС. Једна особа је погинула у саобраћајној несрећи у селу Рибаре надомак Рибарске Бање, када је… »

Тежак удес у Крушевцу: Закуцао се у бандеру и на месту погинуо (фото)

Вечерње новости 20.10.2019
У околини Крушевца ка Рибарској Бањи неретко су забележена страдања возача и путника у возилима. КРУШЕВАЦ- ВОЗАЧ“фијат-пута” погинуо је ноћас два сата после поноћи на путу Крушевац-Рибарска Бања, недалеко од села… »

Тешка саобраћајна несрећа код Крушевца: Закуцао се аутом у бандеру, младић погинуо на лицу места

Курир 20.10.2019
Јутрос око 1 и 30 догодила се саобраћајна незгода када је аутомобил марке "фиат пунто" слетео је са коловоза у близини Крушевца. Возач стар око 20 година страдао је на лицу места. Први резултати истраге показали су да је… »

Вести дана »