Повезане вести

Нетанијаху обавестио председника Израела да не може да образује нову владу

Политика 21.10.2019
ЈЕРУСАЛИМ - Премијер Израела Бењамин Нетанијаху обавестио је израелског председника Рувена Ривлина да му враћа мандат, који му је поверио да образује владу након парламентарних избора 17. септембра, јер у томе није успео… »

Нетањаху: Покушао сам, Плаво/бело: Формираћемо либералну владу

Дневник 21.10.2019
ТЕЛ АВИВ: Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је вечерас да одустаје од напора да формира нову владу, а након што није успео да обезбеди већину у парламенту након септембарских избора. Нетањаху, који се налази на… »

Нетанијаху одустаје од формирања нове владе, мандат сад иде Бенију Ганцу

Мондо 21.10.2019
Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је вечерас да одустаје од напора да формира нову владу, а након што није успео да обезбеди већину у парламенту након септембарских избора. Израелски премијер Бењамин Нетанијаху… »

Нетанијаху: Одустајем од формирања нове владе

РТВ 21.10.2019
ТЕЛ АВИВ - Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је вечерас да одустаје од напора да формира нову владу, а након што није успео да обезбеди већину у парламенту након септембарских избора. Нетанијаху, који се налази на… »

Нетањаху одустао од формирања владе, враћа мандат

РТС 21.10.2019
Израелски премијер Бењамин Нетањаху поручио је да одустаје од напора да формира нову владу, након што није успео да обезбеди вечину у парламенту после септембарских избора. Нетањаху, који се налази на челу Ликуд партије… »

Нетанијаху после 13 година на власти одустаје од формирања владе: Пробао сам да направим владу широког јединства, нисам…

Курир 21.10.2019
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је вечерас да одустаје од напора да формира нову владу, а након што није успео да обезбеди већину у парламенту након септембарских избора. Нетањаху, који се налази на челу Ликуд… »

Нетањаху обавестио Ривлина да не може да формира владу

Слободна Европа 21.10.2019
Премијер Израела Бењамин Нетањаху обавестио је у понедељак израелског председника Рувена Ривлина да му враћа мандат, који му је поверио да образује владу након парламентарних избора 17. септембра, јер у томе није успео… »

Нетањаху вратио мандат због неуспеха

Б92 21.10.2019
Јерусалим -- Премијер Израела Бењамин Нетањаху обавестио је израелског председника Рувена Ривлина да му враћа мандат, јер није успео да формира владу. Ривлин је Нетањахуу поверио мандат да образује владу након парламентарних… »

Нетањаху обавестио председника Израела да не може да образује нову владу

Нови магазин 21.10.2019
Премијер Израела Бењамин Нетањаху обавестио је вечерас израелског председника Рувена Ривлина да му враћа мандат, који му је поверио да образује владу након парламентарних избора 17. септембра, јер у томе није успео. "Откако… »

Нетањаху се одрекао мандата за формирање владе

Блиц 21.10.2019
Премијер Израела Бењамин Нетањаху обавестио је израелског председника Рувена Ривлина да се одриче мандата за формирање владе. Он је на видео-снимку, који је објавио на "Фејсбуку", рекао да је од када му је додељен мандат… »

Нетањаху се одрекао мандата за формирање владе Израела

Н1 Инфо 21.10.2019
Премијер Израела Бењамин Нетањаху обавестио је израелског председника Рувена Ривлина да се одриче мандата за формирање владе. Он је на видео-снимку, који је објавио на Фејсбуку, рекао да је од када му је додељен мандат… »

Вести дана »