Повезане вести

Ликвидиран један од вођа навијача Партизана

СЕЕбиз 02.11.2019
БЕОГРАД - На пумпи у Улици Грчића Миленка у београдском насељу Шумице убијен је Љубомир Марковић, један од вођа Партизанове навијачке групе Алкатраз, када је непознати нападач испалио у њега више хитаца. Полиција… »

Било је страшно, меци су летели, а људи се бацали иза рафова да сачувају главу: Радница пумпе на којој је брутално…

Курир 02.11.2019
Брутално убиство Љубомира Марковића Киће, вођу навијача Партизана, престравило је запослене у објектима недалеко од места ликвидације. Марковић је убијен у близини бензинске пумпе и балона за фудбал, а недалеко одатле је и… »

“Било је језиво, људи су се бацали на под иза рафова да сачувају живу главу”: На месту убиства вође Алкатраза данас смо…

Вечерње новости 02.11.2019
Брутална ликвидација. Брутално убиство једног од вођа навијача Партизана, Љубомира Марковића Киће, престравило је запослене у оближњим објектима. Пуцњава се догодила у близини бензинске пумпе, као и балона за фудбал, а… »

Јутро после убиства навијача: Најмање 4 камере су могле да сниме ликвидацију Марковића и убицу

Вечерње новости 02.11.2019
Неколико камера ове бензиске пумпе, као и једна са оближње трговине биле су уперене ка месту убиства. Сигурносне камере околних објеката можда могу да открију тајну ко је синоћ убио Љубомира Марковића Кићу, једног од вођа… »

"Од страха се крила иза рафа и легла на под": Запослени у пумпи на којој је ликвидиран вођа навијача још у шоку

Блиц 02.11.2019
Брутално убиство једног од вођа навијача Партизана, Љубомира Марковића Киће, престравило је запослене у оближњим објектима. Пуцњава се догодила у близини бензинске пумпе, као и балона за фудбал, а недалеко одатле је и… »

БГ: Убијен Љубомир Марковић ВИДЕО

Б92 02.11.2019
Београд -- Љубомир Марковић, у јавности познат као један од вођа дела навијача Партизана, убијен је у петак увече у Београду, сазнаје Б92. Пуцњава се догодила на бензинској пумпи у Улици Грчића Миленка. Београдски медији… »

Камере снимиле убицу из: БМВ-а Чекао вођу навијача испред балона, па у њега сасуо шест метака

Блиц 02.11.2019
Љубомир Марковић Кића, један од вођа Партизанове групе навијача "Алкатраз" ликвидиран је синоћ на Вождовцу са шест хитаца које је у њега испалио непознати нападач на бензинској пумпи у Улици Грчића Миленка. Марковић… »

Снимци са сигурносних камера откривају ко је убица? Чекао је кићу испред док је играо фудбал: Сасуо 6 метака у њега, ово су…

Курир 02.11.2019
У пуцњави која се догодила у петак вече на Вождовцу, настрадао је Љубомир Марковић Кића, један од вођа Партизанове групе навијача "Алкатраз". Марковић је убијен када је на њега са шест хитаца пуцао непознати нападач на… »

Кића није стигао да употреби "тетејца": Детаљи убиства Љубомира Марковића, једног од вођа "Алкатраза"

Вечерње новости 02.11.2019
Полицајци су се бацили у потеру за црним БМВ Х5 шабачких таблица. У ПУЦЊАВИ која се догодила у петак вече на Вождовцу, настрадао је Љубомир Марковић Кића, један од вођа Партизанове групе навијача "Алкатраз". Марковић је… »

Убијен вођа Алкатраза: Кића Марковић, изрешетан на Вождовцу, робијао је због убиства Татона (видео)

Блиц 02.11.2019
Љубомир Кића Марковић (37), убијен вечерас у Улици Грчића Миленка у Београду, добро је познато име и у навијачким круговима и у београдском подземљу. Репутацију је стекао као један од вођа озлоглашене Партизанове… »

Убиство на Вождовцу: Навијач изрешетан на пумпи, полиција тражи црни БМВ шабачких таблица (видео)

Блиц 02.11.2019
Љубомир Марковић Кића (37) убијен је вечерас на бензинској пумпи у Улици Грчића Миленка на Вождовцу. Полиција је покренула акцију, блокирала део града и, како сазнајемо, у току је потера за црним "БМВ КС5" шабачких таблица… »

Био је вођа "Алкатраза", осуђен за убиство Татона: Ово је Љубомир Марковић Кића, убијен на Вождовцу!

Вечерње новости 02.11.2019
Убијен је Љубомир Марковић Кића, један од вођа партизанове групе навијача “Алкатраз”. У пуцњави у београдском насељу Вождовац убијен је Љубомир Марковић Кића, један од вођа партизанове групе навијача… »

Овде је убијен вођа "Алкатраза": Прве слике и снимци са места злочина (фото/видео)

Вечерње новости 01.11.2019
Јаке полицијске снаге су на терену, блокиран је читав крај у потрази за извршиоцем. На пумпи у Грчића Миленка у београдском насељу Шумице упуцан је вођа "Алкатраза" Љубомир Марковић Кића (37) са два метка у главу. Јаке… »

Камере снимиле убиство? Београд под опсадом после убиства вође навијача: У току полицијска акција “Вихор”, блокирани сви…

Вечерње новости 01.11.2019
Прегледају се зграде недалеко од места злочина и траже сигурносне камере. После убиства Љубомира Марковића Киће, једног од вођа Партизанове навијачке групе “Алкатраз” на снази је полицијска акција “Вихор”. Блокирани… »

Један од вођа навијача Партизана убијен на пумпи у Београду

Данас 01.11.2019
На пумпи у Улици Грчића Миленка у београдском насељу Шумице убијен је Љубомир Марковић, један од вођа Партизанове навијачке групе Алкатраз, када је непознати нападач испалио у њега више хитаца, преноси Н1. Полиција… »

Вести дана »