Повезане вести

Изабран изасланик Парламентарне скупштине Савета Европе за КиМ

Б92 14.11.2019
Кандидат Немачке Петер Бејер изабран је за новог известиоца Парламентарне скупштине Савета Европе за КиМ. Међу кандидатима је био и руски сенатор Алексеј Кондратјев, који је од јуна ове године члан ПССЕ, као и члан… »

Немац Мајер известилац ПС СЕ за Косово и Метохију, Приштина ликује

РТВ 14.11.2019
ПРИШТИНА - Одбор Парламентарне скупштине Савета Европе (ПС СЕ) за спољне послове и демократију изабрао је данас Немца Петера Мајера за новог известиоца СЕ за Косово, пренели су приштински медији. Приштинска јавност страховала… »

Бејер известилац ЕП за Косово

Данас 14.11.2019
Одбор за спољне послове и демократију Парламентарне скупштине Савета Европе (СЕ) изабрао је данас Петера Бејера из Немачке за свог новог известиоца за Косово, а у “трци” за то место победио је Руса Алексеја Кондратијева… »

Петер Бејер нови известилац ПС Савета Европе за КиМ

РТС 14.11.2019
Одбор за спољне послове и демократију Парламентарне скупштине Савета Европе изабрао је Петера Бејера из Немачке за свог новог известиоца за Косово. Петера Бејер је у "трци" за то место известиоца победио Руса Алексеја… »

Рус није прошао: Немац изабран за новог известиоца ПС СЕ за Косово

Вести онлине 14.11.2019
Кандидат Немачке Петер Бајер изабран је за новог известиоца Парламентарне скупштине Савета Европе за Косово. Приштинска јавност страховала је последњих дана да би нови известилац ПС СЕ могао бити Рус, Алексеј Кондратјев, а… »

Рокада: Рус ипак неће бити известилац за Косово, али хоће Немац који је својевремено Србију полио "хладним тушем"

Блиц 14.11.2019
Иако је до последњег тренутка било неизвесно, известилац Савета Европе за Косово ипак неће бити руски посланик Алексеј Кондратијев, већ његов немачки колега Петер Бајер. Како "Блиц" незванично сазнаје, оваква одлука донета… »

Кондратјев: Треба разумети менталитет Албанаца на КиМ

РТС 14.11.2019
Кандидат за специјалног изасланика Парламентарне скупштине Савета Европе (ПС СЕ) за Косово Алексеј Кондратјев изјавио је да противљење Приштине његовом избору није нека новост и да пре свега треба разумети менталитет… »

Рус кандидат за изасланика Савета Европе за Косово: Противљење Приштине мом избору није ништа ново

Блиц 14.11.2019
Рус, Алексеј Кондратјев, кандидат за специјалног изасланика Парламентарне скупштине Савета Европе (ПС СЕ) за Косово изјавио је да противљење Приштине његовом избору није нека новост и да пре свега треба разумети менталитет… »

Кондратјев: Треба разумети менталитет Албанаца на Косову

Вести онлине 14.11.2019
Рус Алексеј Кондратјев, кандидат за специјалног изасланика Парламентарне скупштине Савета Европе (ПС СЕ) за Косово. изјавио је да противљење Приштине његовом избору није нека новост и да пре свега треба разумети менталитет… »

"Разумем противљења, треба разумети менталитет Албанаца"

Б92 14.11.2019
Кондратјев, кандидат за специјалног изасланика Парламентарне скупштине Савета Европе за Косово, каже да противљење Приштине његовом избору није новост. Како каже, Алексеј Кондратјев, пре свега треба разумети менталитет… »

Ко је Алексеј Кондратијев, нова ноћна мора Приштине? Да ли ће рус са прстима у безбедносним службама добити мандат на…

Блиц 14.11.2019
Рус - известилац Савета Европе за Косово! На тренутак ово је изгледало као шала, имајући у виду став Руске Федерације према косовској независности. Међутим, не да није реч о томе, већ о могућности да се заиста Алексеј… »

Вести дана »