Повезане вести

"Ово је група смрти"

Б92 01.12.2019
Селектор фудбалске репрезентације Немачке Јоахим Лев оценио је да је група у којој ће играти његова екипа на Европском првенству 2020 - "група смрти". У суботу је у Букурешту одржан жреб на ком је одређено које ће се… »

Прво скочи, па реци хоп: Ево како је Љубиша Тумбаковић прокоментарисао жреб за еуро 2020.

Хот спорт 01.12.2019
Пред Србијом је тежак посао да се пласира на Европско првенство преко баража, а у случају да се пласира, тек је на Европском првенству чека тежак посао. Селектор ‘Орлова’ Љубиша Тумбаковић је за Спортски журнал… »

Тумбаковић ни реч о Хрватима

Вечерње новости 01.12.2019
Прво скочи, па реци хоп. Морамо да прођемо бараж да би смо причали о било чему другом – рекао је селектор “орлова”. Фудбалска репрезентација Србије добила је потенцијалне ривале на предстојећем шампионату Европе, али… »

"Енглеска фаворит групе, али прво бараж"

Н1 Инфо 01.12.2019
Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је после жреба за Европско првенство да су групе прилично уједначене. Орлови ће, уколико се пласирају на ЕУРО 2020, играти у групи са Енглеском, Хрватском и… »

Тумбаковић: Прво скочи, па реци хоп!

Спортски журнал 01.12.2019
Мислим да је квалитет равномерно распоређен, па ће бити добрих и узбудљивих утакмица – рекао је Тумбаковић. Љубиша Тумбаковић, селектор Србије, је исход жреба сазнао на породичном окупљању. Уз извињење што се није… »

Вести дана »

Додик: Промена Дејтона би значила смртну пресуду за БиХ

Вечерње новости пре 45 минутајош 19 повезаних

Кривична пријава због пиштоља са два метка

Дневник пре 1 сатјош 15 повезаних

Јокић близу трипл-дабла против Голден Стејта

Политика пре 57 минутајош 15 повезаних