Повезане вести

Ана Брнабић: Неко да објасни љотићевцу да застава Србије није штап

Вечерње новости 08.12.2019
Премијерка Србије саопштила је данас да је покушај насилног упада у Скупштину Србије показатељ "какву Србију они нуде и како желе да се домогну власти" Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је покушај… »

Вулин: Ни један непријатељ Србије се не би сетио да увреди симбол свих Срба као Обрадовић

Вечерње новости 08.12.2019
Министар одбране осудио инцидент испред Народне скупштине. "БОШКО Обрадовић није први љотићевац који је покушао да понизи Скупштину Србије али је први који је за то покушао да искористи заставу Србије. Ни један непријатељ… »

Брнабићева: Неко да објасни љотићевцу да застава није штап

Б92 08.12.2019
Београд -- Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је да је покушај насилног упада у Скупштину Србије појединих лидера опозиције коначни показатељ "какву Србију они нуде" Брнабић је на Твитеру написала да "неко мора… »

‘1 од 5 милиона’: Перформанс, а не покушај упада у Скупштину

Слободна Европа 08.12.2019
Удружење “1 од 5 милиона” саопштило је да обавештава председницу парламента Мају Гојковић да циљ перформанса испред Скупштине Србије у суботу увече није био упад у зграду, већ куцање на врата. Додају да позив… »

Брнабић: Покушај упада у Скупштину показатељ какву Србију нуди опозиција

Н1 Инфо 08.12.2019
Представници власти осудили су инцидент испред улаза у Скупштину Србије који се догодио у суботу увече током протеста "1 од 5 милиона". Председница Владе Србије изјавила је да је покушај упада у Скупштину "показатељ какву… »

Брнабић о инциденту: Неко да објасни љотићевцу да застава није штап!

Мондо 08.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је покушај насилног упада у Скупштину Србије учесника протеста "1 од 5 милиона" и појединих лидера опозиције коначни показатељ "какву Србију они нуде и како желе да се… »

Брнабић: Неко да објасни љотићевцу да застава није штап

РТВ 08.12.2019
БЕОГРАД - Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је покушај насилног упада у Скупштину Србије учесника протеста "1 од 5 милиона" и појединих лидера опозиције коначни показатељ "какву Србију они нуде и како… »

Брнабић: Покушај упада у Скупштину показатељ какву Србију нуди опозиција. Дачић: Неке странке могу у Скупштину 'само ако…

Бета 08.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић написала је на свом твитер налогу да је покушај упада у Скупштину на протесту "Један од пет милиона" у суботу "коначни показатељ" какву Србију опозиција нуди градјанима. Брнабић је навела да је… »

Брнабић: Неко да објасни љотићевцу да застава није штап

Дневник 08.12.2019
БЕОГРАД: Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је покушај насилног упада у Скупштину Србије учесника протеста "1 од 5 милиона" и појединих лидера опозиције коначни показатељ "какву Србију они нуде и како желе… »

Брнабић о инциденту испред Скупштине: Показатељ како желе да се домогну власти

РТС 08.12.2019
Председница Владе Србије Ана Брнабић реаговала је поводом инцидента који се синоћ догодио испред Скупштине Србије. "Покушај насилног упада у Скупштину РС је коначни показатељ - после РТС, Председништва, вешала, моторних… »

Брнабићева осудила инцидент испред скупштине: Неко да објасни љотићевцу да застава није штап

Курир 08.12.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је данас да је покушај насилног упада у Скупштину Србије учесника протеста "1 од 5 милиона" и појединих лидера опозиције коначни показатељ "какву Србију они нуде и како желе да се… »

Вести дана »