Повезане вести

Путин: Иза одлуке о казни руских спортиста стоје политички разлози

Политика 10.12.2019
Председник Русије Владимир Путин рекао је да постоје политички разлози иза одлуке Светске анти-допинг агенције (ВАДА) да забрани руским спортистима учешће на свим међународним такмичењима у наредне четири године. ВАДА је… »

Путин: Одлука Светске антидопинг агенције политизована

Данас 10.12.2019
Руски председник Владимир Путин истакао је да је политизована одлука Светске антидопинг агенције (ВАДА) о суспензији Русије са међународних такмичења на четири године политизована и да нема никакве везе са интересима спорта… »

Путин засукао рукаве после суспензије Русији: "Ово је политички!"

Спортске.нет 10.12.2019
Каже да нема везе са спортом. Русија је кажњена, суспендована је на 4 године и спортисти из те земље могу да учествују на највећим такмичењима, али не под заставом те земље. "По мом мисљењу, а мислим да су сви са тим… »

Путин: Иза суспензије руских спортиста политички разлози

РТВ 10.12.2019
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин рекао је да постоје политички разлози иза одлуке Светске анти-допинг агенције (ВАДА) да забрани руским спортистима учешће на свим међународним такмичењима у наредне четири године… »

Огласио се и Путин о забрани руским спортистима

Вести онлине 10.12.2019
Председник Русије Владимир Путин рекао је да постоје политички разлози иза одлуке Светске антидопинг агенцие (ВАДА) да забрани руским спортистима учешће на свим међународним такмичењима у наредне четири године. ВАДА је… »

Путин: Казна због допинга не може да буде колективна

Дневник 10.12.2019
ПАРИЗ: Председник Русије Владимир Путн рекао је да постоје политички разлози иза одлуке Светске анти-допинг агенцие (ВАДА) да забрани руским спортистима учешће на свим међународним такмичењима у наредне четири године. ВАДА… »

Огласио се Путин у вези са суспензијом Руса

Б92 10.12.2019
Председник Русије Владимир Путн рекао је да стоји политика иза одлуке да се руским забрани спортистима учешће на свим међународним такмичењима до 2023. ВАДА је у понедељак суспендовала спортисте из Русије због малверзација… »

Путин: Казна због допинга не може да буде колективна

Спортски журнал 10.12.2019
ВАДА је јуче суспендовала такмичаре из Русије због малверзација са лабораторијским подацима, па руски спортисти под заставом своје земље неће моћи да учествују на Олимпијским играма у Токију 2020. године, као и на Светском… »

Вести дана »