Повезане вести

Могерини: Ускоро укидање економских санкција Ирану

Дневник 11.01.2016
ПРАГ: Висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Федерика Могерини изјавила је данас да очекује да ће економске санкције против Ирана ускоро бити укинуте. Иран и сест светских сила, предвођених САД, постигли су у… »

Рохани: Након укидања санкција економски процват Ирана

Слободна Европа 11.01.2016
Ирански предсједник Хасан Рохани казао је да ће његова земља доживјети прави економски бум након што буду укинуте медјународне економске санкције. Претходно је висока повјереница ЕУ за вањску политику и сигурност Федерица… »

Могхерини: Споразум са Ираном тече добро, санкције ће укоро бити укинуте

Где инвестирати 11.01.2016
Висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Федерица Могхерини изјавила је данас да очекује да ће економске санкције против Ирана ускоро бити укинуте. Иран и шест светских сила, предвођених САД, постигли су у јулу… »

Могхерини: Ускоро укидање санкција Ирану

Слободна Европа 11.01.2016
Висока повјереница ЕУ за вањску политику и сигурност Федерица Могхерини изразила је данас очекивање да ће економске санкције Ирану ускоро бити укинуте. Могхерини је новинарима у Прагу рекла да датум укидања санкција није… »

Могерини: Ускоро укидање санкција Ирану

РТВ 11.01.2016
ПРАГ - Висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Федерика Могерини изјавила је данас да очекује да ће економске санкције против Ирана ускоро бити укинуте. Иран и сест светских сила, предвођених САД, постигли су у… »

Могерини: Ускоро укидање економских санкција Ирану

Блиц 11.01.2016
Висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Федерика Могерини изјавила је данас да очекује да ће економске санкције против Ирана ускоро бити укинуте. Иран и шест светских сила, предвођених САД, постигли су у јулу… »

Иран на корак од реализације историјског споразума

Б92 11.01.2016
Праг -- Висока представница ЕУ за спољну политику и безбедност Федерика Могерини изјавила је да очекује да ће економске санкције против Ирана ускоро бити укинуте. Иран и шест светских сила, предвођених САД, постигли су у… »

Вести дана »