Повезане вести

Тежак удес у улици Кнеза Милоша: Возач колима прешао у другу траку, мотоциклиста погинуо

Блиц 14.04.2016
У тешкој саобраћајној несрећи која догодила нешто после два сата након поноћи у центру Београда погинула је једна особа, јавља РТС. До удеса је дошло на углу улица Кнеза Милоша и Војводе Миленка, када је, из за сада… »

Тешка несрећа: Мушкарац погинуо у центру Београда

Мондо 14.04.2016
У удесу који се нешто после два часа након поноћи догодио у Улици кнеза Милоша у Београду, страдао је мотоциклиста, пренела је јутрос Радио-телевизија Србије. Фото: МОНДО, Горан Сивачки Према речима портпарола градске… »

У Београду страдао мотоциклиста

Нови магазин 14.04.2016
У удесу који се нешто после два часа након поноћи догодио у Улици Кнеза Милоша у Београду, страдао је мотоциклиста, пренела је јутрос Радио-телевизија Србије. Према речима портпарола градске службе Хитне помоћи Наде Мацуре… »

Тежак удес у центру Београда: Директан судар аутомобила и мотора, погинуо мотоциклиста

Курир 14.04.2016
У тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас догодила у центру Београда погинула је једна особа. До удеса је дошло нешто после 2 часа након поноћи на углу улица Кнеза Милоша и Војводе Миленка, када је, из за сада… »

БГ: Пет саобраћајних незгода, страдао мотоциклиста

Б92 14.04.2016
Београд -- У удесу који се нешто после два часа након поноћи догодио у Улици Кнеза Милоша у Београду, страдао је мотоциклиста, пренео је РТС. Према речима портпарола градске службе Хитне помоћи Наде Мацуре, мушкарац је… »

Удес у центру Београда, погинуо мотоциклиста

РТС 14.04.2016
У саобраћајној несрећи која се ноћас догодила у Београду, на углу улица Кнеза Милоша и Војводе Миленка, погинула је једна особа. Претпоставља се да је мушкарац који је управљао мотором "сузуки" прешао на супротну страну… »

Вести дана »