Повезане вести

Ураган Метју путује ка Бахамима, најмање 10 жртава на Хаитију

Глас Америке 05.10.2016
Ураган Метју, најснажнија олуја на Карибима у последњих скоро десет година, креће се ка Бахамима пошто је за собом оставио траг смрти и разарања на Хаитију и Куби. Гувернер Флориде Рик Скот пренео је новинарима да ће Метју… »

Помама за храном и горивом у Америци: У страху од урагана Метју празне рафове и бензинске пумпе

Курир 05.10.2016
Празне полице у продавницама и дугачки редови на бензинским пумпама постали су чест призор на југоисточној обали САД, у тренутку када се грађани у приморским местима спремају за евакуацију због урагана Метју. Метеролози још… »

Евакуација становника и затварање школа на Флориди због урагана

Нови магазин 05.10.2016
Власти америчке савезне државе Флорида данас су наложиле затварање школа на атлантској обали због приближавања снажно урагана Метју. Због опасности од невремена које доноси тај ураган гувернери Флориде, Џорџије, Јужне… »

Ураган: Амери празне продавнице и беже на запад

Мондо 05.10.2016
Власти америчке државе Јужне Каролине почињу евакуацију више од пола милиона људи пред ураганом "Метју", који је претходно усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици. Празне полице у продавницама и… »

Ураган Метју - шта видите на фотографији?

Вести онлине 05.10.2016
Ураган Метју брише све пред собом. Оставио је пустош на Хаитију и 11 мртвих, делимично је захватио Кубу и креће се ка САД, где је у току евакуација. Фотографија урагана никога није оставила равнодушним. После разорног… »

Ураган Метју - шта видите на фотографији?

Мондо 05.10.2016
Ураган Метју брише све пред собом. Оставио је пустош на Хаитију и 11 мртвих, делимично је захватио Кубу и креће се ка САД, где је у току евакуација. Фотографија урагана (у доњем делу текста) никога није оставила равнодушним… »

Најјачи ураган у деценији у: невремену страдало најмање деветоро, хиљаде кућа разорено

Блиц 05.10.2016
Ураган Метју, најјачи ураган у готово десет година, напредује данас ка Бахамима и југу САД пошто је усмртио девет људи и разорио хиљаде кућа на Хаитију и Доминиканској републици и мало мањом јачином дошао до дела Кубе. У… »

Разарајући ураган Метју након Хаитија и Доминиканске републике наставља ка Бахамима

Нови магазин 05.10.2016
Ураган Метју, најјачи ураган у готово десет година, напредује данас ка Бахамима и југу САД пошто је усмртио девет људи и разорио хиљаде кућа на Хаитију и Доминиканској републици и мало мањом јачином дошао до дела Кубе. У… »

"Метју" протутњао преко Хаитија, следећи Бахами

Б92 05.10.2016
Порт о Пренс -- Ураган Метју, најјачи ураган у готово десет година, напредује данас ка Бахамима и југу САД пошто је усмртио девет људи и разорио хиљаде кућа. Највише су погођени Хаити и Доминиканска република, а мало мањом… »

Јужна Каролина евакуише пола милиона људи због урагана

РТС 05.10.2016
Гувернерка Јужне Каролине Ники Хејли рекла је у уторак да је прогласила ванредно стање због урагана "Метју", који је претходно усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици. Власти америчке државе Јужне… »

Јужна Каролина евакуише пола милиона људи због урагана

Дневник 05.10.2016
КОЛУМБИЈА :Власти америчке државе Јужне Каролине почињу евакуацију више од пола милиона људи пред ураганом "Метју" који је претходно усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици.Гувернерка Јужне… »

(Видео) Ванредно стање у јужној каролини: Пола милиона људи бежи од урагана Метју

Курир 05.10.2016
КОЛУМБИЈА - Власти америчке државе Јужне Каролине почињу евакуацију више од пола милиона људи пред ураганом Метју, који је претходно усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици. Гувернерка Јужне… »

САД: Евакуација пола милиона људи због урагана

РТВ 05.10.2016
КОЛУМБИЈА - Власти америчке државе Јужне Каролине почињу евакуацију више од пола милиона људи пред ураганом "Метју", који је претходно усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици. Гувернерка Јужне… »

Евакуација у Јужној Каролини због урагана

Политика 05.10.2016
КОЛУМБИЈА - Власти америчке државе Јужне Каролине почињу евакуацију више од пола милиона људи пред ураганом „Метју”, који је претходно усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици. Гувернерка Јужне… »

Ванредно стање у Јужној Каролини, евакуација због урагана

Б92 05.10.2016
Власти америчке државе Јужне Каролине почињу евакуацију више од пола милиона људи пред ураганом "Метју". Тај ураган је усмртио три особе на Хаитију, а четири у Доминиканској Републици. Гувернерка Јужне Каролине Ники Хејли… »

Вести дана »