Повезане вести

Ланчани судар на путу Врбас - Кула

Б92 23.02.2017
Пет аутомобила се данас по подне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има неколико лакше повређених људи. На место ланчаног судара су дошле полиција и хитна помоћ, а саобраћај је обустављен.… »

Ланчани судар на путу Врбас-Кула

Вечерње новости 23.02.2017
Пет аутомобила се данас поподне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има неколико лакше повређених људи. Пет аутомобила се данас поподне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има… »

Ланчани судар на путу Врбас–Кула

РТС 23.02.2017
Неколико особа је лакше повређено у судару пет аутомобила на магистралном путу између Врбаса и Куле. На место ланчаног судара су дошле полиција и екипе Хитне помоћи. Саобраћај је обустављен због несреће.… »

Ланчани судар на путу Врбас-Кула

РТВ 23.02.2017
КУЛА - Пет аутомобила се данас поподне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има неколико лакше повређених људи. На место ланчаног судара су дошле полиција и хитна помоћ, а саобраћај је обустављен.… »

Ланчани судар на путу Врбас-Кула

Нови магазин 23.02.2017
Пет аутомобила се данас поподне сударило на магистралном путу између Врбаса и Куле. У судару има неколико лакше повређених људи. На место ланчаног судара су дошле полиција и хитна помоћ, а саобраћај је обустављен.… »

Вести дана »