АФП

Иран спреман 'аутоматски' опет поштивати преузете обавезе

Ал Јазеера пре 8 дана
Америчко министарство финансија објавило је у сриједу нове санкције Ирану. Иран је спреман "аутоматски" се вратити поштивању обвеза из нуклеарног споразума ако влада изабраног америчког предсједника Јоеа Бидена укине санкције… »

ВХО: Борба против другог таласа епидемије без вакцине

Ал Јазеера пре 8 дана
Од почетка пандемија корона вируса умро је више од 1,35 милиона људи у свијету, док је тренутно близу 16 милиона активних случајева. Вакцине нец́е стиц́и на вријеме за борбу против другог таласа пандемије корона вируса и… »

Амерички пилот кога су оборили Срби именован за званичника Пентагона! (видео)

Ало пре 8 дана
Бивши амерички пилот Скот О’Грејди, чији је авион био срушен изнад Босне 1995. године и који је преживео шест дана у шуми, именован је на високу позицију у Министарству одбране, саопштили су из Пентагона. О’Грејди (55)… »

СЗО: Против другог таласа се треба борити без вакцине…

Недељник пре 8 дана
Профимедиа (Бета-АФП) – Вакцине неће стићи на време за борбу против другог таласа пандемије коронавируса, и многе земље ће наставити да се боре без вакцине, упозорила је вечерас Светска здравствена организација (СЗО)… »

Амерички пилот кога су оборили Срби именован за званичника Пентагона

Спутник пре 9 дана
Бивши амерички пилот Скот О’Грејди, чији је авион био срушен изнад Босне 1995. године и који је преживео шест дана у шуми, именован је на високу позицију у Министарству одбране, саопштили су из Пентагона. О’Грејди (55)… »

Амерички пилот оборен изнад БиХ у Министарству одбране САД-а

Ал Јазеера пре 9 дана
Сцотт О'Гради, који је преживио шест дана у шуми код Бихаћа, нови је замјеник министра одбране за међународну сигурност. Бивши амерички пилот, чији је авион оборен изнад Босне и Херцеговине 1995. године и који је преживио… »

Пилот чији је авион оборен 1995. изнад Босне постављен на високу позицију у Пентагону

Недељник пре 9 дана
Профимедиа (Бета-АФП) – Бивши амерички пилот чији је авион оборен изнад БиХ 1995. године и који је преживео шест дана без заробљавања, постављен је на важно место у министарству Одбране САД, саопштио је Пентагон. Скот… »

АФП: У свету од корона вируса умрло 1. 339.130 људи, заражено преко 55 милиона

Глас Зајечара пре 9 дана
Најмање 1.339.130 људи умрло је у свету у пандемији новог корона вируса док је потврдјена зараза код преко 55.614.470 људи, а најмање 35.645.800 се сматра излеченим, најновији су подаци које је прикупила агенција Франс прес… »

АФП: У свету од коронавируса умрло 1. 339.130 људи, заражено преко 55 милиона

Нови магазин пре 9 дана
Најмање 1.339.130 људи умрло је у свету у пандемији новог коронавируса док је потврђена зараза код преко 55.614.470 људи, а најмање 35.645.800 се сматра излеченим, најновији су подаци које је прикупила агенција Франс прес до… »

Русија, Путин и политички имунитет: На корак од доживотне заштите председника од кривичног гоњења

Радио 021 пре 9 дана
Пред Думом ће се одржати још два читања, а онда закон иде пред Федерални савет и на крају пред самог Путина који треба да га потпише. АФП Путин је на власти 20 година Доњи дом руског парламента - Дума - подржао је закон… »

Вести дана »