Аја Јунг

Аја Јунг, директорка београдског фестивала игре: "Надамо се да ће јесен бити боља од пролећа"

Блиц пре 22 дана
Има и оних земаља где су највиши чиновници у култури катаклизму доживели као годишњи одмор. Неопростиво је нечињење, јер хорор није жанр срећног краја, каже Аја Јунг. Због пандемије, 17. Београдски фестивал игре (БФИ)… »

Аја Јунг: Игра мора да пошаље поруку, да врати емпатију, људску повезаност и достојанство

РТС пре 28 дана
Данас се широм планете обележава Светски дан игре. Иако је ове године изостао непосредни контакт играча и публике, изолација читавог света није зауставила слављење уметничке игре и њеног универзалног језика. Ипак, суочила… »

Припрема за сутра, које неће бити као јуче

Политика пре 31 дан
Италија се од велике катастрофе брани узвишеним људским гласом, музиком Росинија, Бетовена, Баха... За то време у Србији се и даље ваљају ријалитији. Невероватна је ситуација у којој било кога да позовете телефоном, можете… »

БФИ: Аргентинци у СНП-у 20. септембра

Дневник 23.04.2020
НОВИ САД: Директорка Београдског фестивала игре Аја Јунг и званично је најавила да ће 17. издање ове манифестације бити одржано на јесен са готово истим програмом који је био предвиђен за март и април. Подсетимо, БФИ је… »

Реконструисане сензације: Објављен нови програм Београдског фестивала игре

Блиц 22.04.2020
Београдски фестивал игре биће одржан од 11. септембра до 8. новембра, с готово истим програмом који је био предвиђен за март и април, саопштила је Аја Јунг, директорка фестивала . Седамнаесто издање ове манифестације… »

Аја Јунг објавила нове термине мартовских представа на БФИ

Политика 13.03.2020
Већ сама атмосфера у којој смо сада довољно говори. Захвалност изражавам публици, партнерима и пријатељима Београдског фестивала игре на подршци и конкретној помоћи у овом сложеном моменту који правници означавају трећим… »

Одложен Београдски фестивал игре и концерт “Рецуердос де Белградо”

Телеграф 13.03.2020
Померене су све представе у марту, док априлске и даље остају заказане по плану. Београдски фестивал игре одложио је све представе које је требало да се одрже у марту, док се за април још увек разматра, саопштила је данас… »

Одложен: и Београдски фестивал игре

Блиц 12.03.2020
Београдски фестивал игре одложио је све представе које је требало да се одрже у марту, док се за април још разматра, саопштила је данас директорка фестивала Аја Јунг. На срећу публике, неке балетске трупе одмах су заказале… »

Одложен и Београдски фестивал игре

Дневник 12.03.2020
БЕОГРАД: Београдски фестивал игре одложио је све представе које је требало да се одрже у марту, док се за април још увек разматра, саопштила је данас директорка фестивала Аја Јунг. На срећу публике, неке балетске трупе одмах… »

Ускоро креће „Чиста сензација” Београдског фестивала игре

Политика 07.03.2020
Укупно 20 представа у Београду и четири у Новом Саду, коначни скор је 25 кореографија. Карата више нема за Њујорк сити балет, као ни за „Бодитрафик” из Лос Анђелеса, каже Аја Јунг. Пред нама је програм чистих сензација… »

Вести дана »